כללי כריכה לספר בנושא שבת ושמיטה

• הוסף לסימניות
המטרה ליצור כריכה נעימה לספר העוסק בשבתות השמיטה,
אך זהו ספר עמוק- הגות ומחשבה
(אז שלא יראה חוברת קק"ל...)
מגזר דתי תורני.

יש אפשרות גם להטבעה זהב/ לכה סלקטיבית.
אשמח ממש לחוות דעתכם.
(בראשון- בטעות אין את שם הסופר ובשני- הוא אמור להיות יותר למטה...)

תודה.

קבצים מצורפים

• כריכה-02.png
    KB 131.9 · צפיות: 16
  • כריכה-01.png
    KB 39.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 78.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הכריכה השניה יפה מאד בעיני.
לכה סלקטיבית תוסיף לה.

במחשבה שניה - את הכיתוב של הכריכה הראשונה הייתי שמה בשל השניה - בגוונים של השנייה.

• הוסף לסימניות
הכריכה השנייה יותר משדרת קדושה
הראשונה חקלאות...
לדעתי השנייה.

• הוסף לסימניות
הנה זה עם האותיות... נראה לי שפחות אהבתי.
איש הקשר כתב לי שזה אנמי ולבן מדי... להוסיף מאחורה איזו טקסטורה בהירה, או שזה יהרוס?
(בעיניי, יש משהו מאד נקי ויפה בלבן...)

קבצים מצורפים

• כריכ-01.png
    KB 75.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
ממש תודה... מעלה עוד 1 עם טקסטורה עדינה מאחור...
שייך? מוסיף?
האמת, נראה לי שכן...

קבצים מצורפים

• אינ-01.png
    KB 111.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;1225635:
ממש תודה... מעלה עוד 1 עם טקסטורה עדינה מאחור...
שייך? מוסיף?
האמת, נראה לי שכן...

להכהות מעט את הטקסט...

• הוסף לסימניות
הלבנה עם הטקסטים הרצים ברקע, מקסימה.
זהב באותיות שם הספר, יכול להקפיץ אותה, מאד!!!

מה שכן, כדאי אולי לנסות להאריך מעט את כל הצורה שמסביב שם הספר, ששם הספר ירד מעט יותר לכיוון מטה.

• הוסף לסימניות
שם ה' המפורש בכריכה קצת בעייתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה