כללי כריכה לספר - דעתכם

• הוסף לסימניות
דעתכם חשובה,

להערותיכם והארותיכם.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 519.9 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יפה, וכנ"ל, וגם בתמונה שבפני הספר, להשחיר או ללבן הבני אדם שברקע, וגם להוסיף להם קצת בלור.

• הוסף לסימניות
יפה.
גם אני בעד להחליף הצהוב. לא אהבתי שהפס הצהוב עולה על הטור בכריכה. (מקווה שהובנתי).

• הוסף לסימניות
יפה ומאוד נקי, אני חושבת שכדאי לך להחליף את הצהוב לגון יותר חרדלי וחום וחות זרחני. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אולי גוון בז' זה יתן יותר אור

• הוסף לסימניות
הכותרת בכריכ יכולה להיות בורדו,
הטקסט בשדרה בז', וגם הפסים למעלה ולמטה בז'

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, הפס הצהוב שעולה על הטור נראה כמו טעות כזאת

• הוסף לסימניות
אחרי כל הערות והארות שנאמרו, נותר לי לומר דבר אחד: יפה ומקצועי.

• הוסף לסימניות
מרב דיבורים הבנאדם השתגע, ממש יפה ומקצועי,
מעורר עניין....
הצהוב בכלל לא רע...

• הוסף לסימניות
אכן, הצהוב לא כ"כ טוב לכריכה כ"כ יפה.
לא הייתי לוקח את הבז', עדיף WARM GRAY

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה