כללי כריכה לספר דקדוק

• הוסף לסימניות
זהו ספר דקדוק המיועד לתלמידים, והכריכה הראשונה זה למבוגרים.
והמחבר רצה לשמור קצת על צביון בין השתיים.

אני לא שואל לגבי הכריכה הראשונה :rolleyes:, אלא רק לגבי הכריכה השניה? :)

קבצים מצורפים

• HBOOK00ע3.jpg
    KB 938.2 · צפיות: 30
  • HBOOK003.jpg
    KB 317.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
חמוד מאוד. אפשר עוד לעבוד על הסטריפ.

• הוסף לסימניות
עיצוב נפלא.
לטעמי יותר יפה מהראשון.
את הפסים עם הריבועים נסה אולי לעשות בצבע הכריכה, ברשת חלשה, נאמר 30%.

גם הייתי מנסה למצוא אורנמנט יותר זורם וצמחי מאשר ריבועים אלו.

• הוסף לסימניות
רק לא לשכוח שכבר יש ספק א ב אם כזה שם או שזה אותו ספר

• הוסף לסימניות
עוד הערה, כמדומני שהספר יראה יציב יותר עם האותיות הגדולות.יותר יהיו בחלק התחתון ולא כמו עכשיו, העליון.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
הייתי עושה את השטח השמאלי בצבע אחיד ללא מעבר צבעים
הייתי משנה פונט לטקסט בחלק התחתון, ומעט מגדיל אותו.

• הוסף לסימניות
האם הם יודעים שיש ספר בשם "אם למקרא" ללימוד א' ב' של הרב משה חרש מאשדוד?

• הוסף לסימניות
הספר הזה ישן מאוד ומזמן הוא עם אותו שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה