אתה צודק, אבל הספר אינו רק על רפאים גרידא.נכתב ע"י אברומי נויבירט;756331:הסביבה המיוערת ושתי הצלליות החביבות [אפרים ושרגא?] -
משוות לכריכה מראה פסטורלי משהו.
וגם אם בכוונת המחבר לשדר יופי, זוהר וטוב אינסופי,
ודאי שדמויות שחורות לא מתחברות.
אישית, לנושאים כאלה, הייתי מעדיף רקע מסתורי יותר.
דמויות מוארות עם הילה סביבן, וכדו'.
עיצוב המצדיק את המילה 'רפאים'...
רוב הנושאים המוזכרים ע"ג הכריכה הינם מיסטייםנכתב ע"י פרסומון;756341:אבל הספר אינו רק על רפאים גרידא.
נכתב ע"י חלומי;756372:זה נראה קצת מלחיץ איזה שד כזה אמאלה!!!!!!!!!!
נכתב ע"י אברומי נויבירט;756446:אין צורך להילחץ, בסופו של דבר כולם מגיעים לאותו היעד...
נכתב ע"י אברומי נויבירט;756446:ועל כל לקוח פוטנציאלי שלמראה הספר יברח לו למיסטר מיסטיקן,
יהיה סיכוי שלפחות קונה אחר ימשך לזה.
חוששני שרוחות רפאים חדרו למחשב שלי...נכתב ע"י פרסומון;756330:תודה, יש למישהו עוד הערות?
אני מעלה את מה שאני אוחז בינתיים (אני באמצע לעשות את גב הספר).
נכתב ע"י אברומי נויבירט;756446:ועל כל לקוח פוטנציאלי שיברח למראה הספר...
יש סיכוי שקונה אחר ימשך לזה.
משא"כ אם הכריכה תהיה סתמית
ולא תשקף את תוכן הספר.
מה שצודק צודק!!!יש כאן בלגן גדול מאוד!
מספיק שהתמוונה מאוד מורכבת מפרטים מדרגות צמחיה צלליות ועוד
לא צריך להוסיף לזה בלבול ע"י רקע כ"כ מקושקש תעשה רקע חלק אולי עם קצת קצת מעבר או משהו אחר אבל בשום אופן לא כזה רקע מקושקש!
נכתב ע"י חלומי;756471:מה שנכון נכון אבל עדיין לא כולם נשות חיל שמכינות תכריכים בארון כהכנה לכשיגיעו לאותו היעד.....
השאלה אם שווה הסיכון הזה ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים