שיתוף כריכה לספר זמירות לשבת קודש, שווה הצצה!!

• הוסף לסימניות
הי,
עבר הרבה זמן מאז השיתוף האחרון שלי,
אני רוצה לשתף אתכם בכריכה טריה שאתמול גמרתי לעצב.
אשמח לחוות דעת, וגם כמה הייתם לוקחים על כריכה כזו?
הדמיה זמירות ישראל.jpg

• הוסף לסימניות
מיוחד!
אם הכיתוב ברקע יהיה בלכה סלקטיבית זה יהיה מושלם!
בצד שמאל של השולחן , בחלק התחתון יש חלק לבן שלא ירד מספיק טוב במסיכה...

שאתמול גמרתי לעצב.
אשמח לחוות דעת, וגם כמה הייתם לוקחים על כריכה כזו?
לא הבנתי, סיימתם לעצב בלי לדעת מה המחיר מראש?
זה עבודה לא אמיתית?

• הוסף לסימניות
עיצוב מיוחד ושונה, אהבתי ממש.
משום מה נראה לי גם ממש מתאים להוצאה הזו של 'ברסלב'.
תודה רבה!
איך את מכירה את ההוצאה לאור הזו?

סגנון מיוחד מאוד!
תודה.
מיוחד!
אם הכיתוב ברקע יהיה בלכה סלקטיבית זה יהיה מושלם!
בצד שמאל של השולחן , בחלק התחתון יש חלק לבן שלא ירד מספיק טוב במסיכה...

לא הבנתי, סיימתם לעצב בלי לדעת מה המחיר מראש?
זה עבודה לא אמיתית?
או יופי ,לא שמתי לב לחלק הלבן שלא ירד.
וזה כן עבודה אמיתית הלקוח כבר שילם, אבל אני תמיד רוצה לדעת אם הכריכה שווה יותר או פחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה