כריכה לספר חדש!

• הוסף לסימניות
אחרי עשרות שעות של עבודה וכמה תאונות, בשעה טובה, זה מוכן.
פוטושופ כמובן... בגרסה הסופית תהיה גם כותרת משנה.

קבצים מצורפים

• כריכה PNG.png
    KB 842.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
קוווווווווול.

• הוסף לסימניות
מגניב ביותר!

• הוסף לסימניות
הציור יפה אבל בציור מלחמה צריך להיות הרבה יותר בלאגן,המשורינים נראים כאילו שהם בחניה.אני הייתי נותן תחושה שהכל נוסע,עשן,רכבים פגועים,כמה חיילים מסתערים היסטריה-ככה זה במלחמה.המטוסים טובים מאוד אבל השמים מקושקשים וחזקים מידי,לדעתי שמיים עמוקים יתנו יותר נוכחות לשאר הציור,והטנק צריך להיות בזוית של הזחל"ם או שהגבעה שהוא עליו יתן תחושה שהוא מוטה לצד,סליחה שלא חסכתי בבקורת אבל יש לי אהבה מיוחדת לציורי מלחמות.

• הוסף לסימניות
וווואווווווווו

• הוסף לסימניות
אהבתי את הפירוט, אבל הציור לא בא לבטא ממש שדה קרב אלא יותר הפוגת ביניים עם אווירה דרמטית וקצת אקשן (בשמיים)... אם הכוונה היתה ליצור שדה קטל זה מה שהיו רואים...;)

• הוסף לסימניות
יפה ומושקע...
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
כלי המלחמה מצויירים יפה מאוד ומשכנעים.
הרקע דרמטי ורומז למה שהיה שם קודם....

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 8 שואל איפה אפשר להשיג את הספר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה