כללי כריכה לספר חידושים ודרשות

• הוסף לסימניות
מצורפות 3 סקיצות ראשוניות בהחלט,
אשמח לקבל חוות דעת ויעוץ לאיזה כיוון להמשיך

קבצים מצורפים

• 02.jpg
    1.1 MB · צפיות: 7
  • 03.jpg
    3.5 MB · צפיות: 8
  • 04.jpg
    3.7 MB · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
אני התחברתי למס' 3.

הייתי מיישר את הקווים לגמרי ולא כמו שמצורף, כוונתי הקווים שעולים על האות ד' נחמדים אבל הקווים באמצע וכן הקוים המוצמדים למילה טוב, הייתי מיישר אותם לגמרי ולא ביחס לטקסט.

זו דעתי בלבד

• הוסף לסימניות
בראשון יש גם משחק מאוד יפה, הבעיה שהספר מידי כבד צריך משהו קווי יותר

• הוסף לסימניות
אם תלכו לבסוף על הראשון, אז חייבים להבהיר את הטקסט כיון שהרקע בלאו הכי כהה מאד, וחסרה ההפרדה בצבעים.

• הוסף לסימניות
בס"ד
אני דווקא התחברתי למספר 2, משום שהראשון לדעתי חשוך מדי.
אולי אפשר לשלב במספר 2 גם את הספר, או לחילופין להאיר את מספר אחד בזרקור של מספר 2
בגדול - הכל יפה.

• הוסף לסימניות
אני אהבתי מאוד את מספר 3 מאוד יפה!

• הוסף לסימניות
3 נראה מקצועי ויפה
אם כי יש מה לשפץ בו

• הוסף לסימניות
גם לדעתי 3, למרות שגם האחרים יש בהם יופי, אבל הם צריכים שיפוץ

• הוסף לסימניות
3 -מקצועי ויפה
1- מקורי חדשני ויפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה