כריכה לספר ילדים

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
נראה טוב.
רק לי שם הסופרת נראה בהיר מידי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודות;703492:
אהבתי את הציור החמוד והמושקע!
סימנתי בקו קליל את התנועה שהתכוונו המעירות,זה נותן את האוירה של הטיסה,
ולא שחסר לציור הזה משהו,רק בגלל שהוא כמעט מושלם...
אל תתיחסי לגוונים לציירתי-רציתי שזה יבלוט.
לדעתי הצבעים שבחרת אכן יוצרים רושם של עשן שיוצא ממנוע.
ו...אל דאגה,לא השארתי אצלי עותק מהציור המקסים.
אני היתכוונתי לענן העליון...

• הוסף לסימניות
מקסים כבר אמרו? !
אם יעזרו לך ההארות, בבקשה:
לי מפריע 2 דברים: 1. הרקע התכול מידי כהה הייתי הולכת על סגנון רקע תכלת-צבעי מים עקצת שינוי גוון כהה-בהיר.
2. העץ והבית מידי קרובים וגדולים בהתאם ל"חללית" הם לא צריכים להיות יותר קטנים ורחוקים, ובכלל לא יותר מתאים לראות למטה עיר קטנה עם מבנים קטנטנים כמו שנראה ממטוס?

אבל.. הציור מדהים! ממש משדר על הדמיון של הילדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;703721:
2. העץ והבית מידי קרובים וגדולים בהתאם ל"חללית" הם לא צריכים להיות יותר קטנים ורחוקים, ובכלל לא יותר מתאים לראות למטה עיר קטנה עם מבנים קטנטנים כמו שנראה ממטוס?
הם ממריאים מחצר הבית, לכן...

• הוסף לסימניות
איזה מקסים ומתוק!
אל תשכחי לעדכן כשהוא יוצא לאור.

• הוסף לסימניות
נפלא. רק הערה קטנטונת: העצים יותר יפים, לדעתי, לפני הילדים ולא מאחוריהם, כך שגם את העץ השני צריך לראות את כולו ולא שאת החלק העליון לא רואים כלל.

• הוסף לסימניות
תיקנתי לפי הכוונתכם. נראה טוב יותר עכשיו?

קבצים מצורפים

• כריכה יוחאי.jpg
    KB 604.5 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה