התייעצות כריכה לספר - לאיזה טווח גילאים הכריכה מיועדת, לדעתכם?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כשהמעצבת שלחה לי סקיצה לכריכה של ספרי החדש - כמעט יצאתי מכלי מרוב התפעלות (חוץ מזה שצריך לשנות בה את סגנון הלוחמים ברקע).
אני לא בטוחה שכריכה כה מדהימה מתאימה לספר שלי, הכריכה נותנת השראה לכתוב דווקא ספר אחר... (אולי זה רעיון נפלא לסופרים, לערוך כריכה ואז לכתוב ספר לפי ההשראה מהכריכה...)

אבל אחרי ההתפעלות, התחלתי להתלבט אם הכריכה מתאימה לקהל היעד - מבוגרים בלבד.
PSD_09.png

מה צריך להוסיף, לשנות כדי שהכריכה תתאים למבוגרים? או שהיא כבר מתאימה?
האם להוסיף כיתוב "למבוגרים בלבד"?

אגב, הספר קליל כמו יתר ספריי, ואני גם לא בטוחה שיש לו קהל יעד,
אבל בכל זאת, לדעתי - אם כבר קהל יעד הספר מיועד למבוגרים צעירים ברוחם.

• הוסף לסימניות
נראה בעייני לבני נוער ,
לדעתי להוריד את כל העומס מאחורה ולתת לדמות המרכזית את הבמה יעשה את הנראות יותר "מבוגרת" (קו יותר נקי)

• הוסף לסימניות
כריכה מעולה! (מי עיצב?)
לדעתי אם זה למבוגרים ש'צעירים ברוחם' כהגדרתך, אפשר לכתוב למטה שזה מיועד לנוער בוגר. (כמו שקינן עושה.)

לגבי הכריכה עצמה: אני לא מבין בזה כ"כ, לכן אצטרף למה שכל הניקים מעלי כתבו...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות והעצות, אשאל את המעצבת אם תסכים שאכתוב לה כאן קרדיט.

לגבי התוכן של הספר, הוא לא מתאים לנוער בוגר, אלא מכיל נושאים מורכבים (כתובים בקלילות, אבל בכל זאת..)
למשל נושא של עימות בין שוויגער לכלתה, שגורר לבעיות בשלום בית, סביב נושא צודק וערכי מבחינתה, אבל בכל זאת זה לא מתאים לנוער חרדי רגיל, לדעתי. אולי אני טועה?

• הוסף לסימניות
השני, לדעתי.

החיילים מאחור מוסיפים מלא נופך שלא קיים בתמונה הראשונה.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
לדעתי ספר למבוגרים בלבד עדיף להדגיש אובייקט אחד בלבד במרכז- נגיד את האיש- זה מעולה- ורקע חלק לגמרי.

• הוסף לסימניות
לדעתי להכהות את התכלת למשהו יותר עמוק קצת.

• הוסף לסימניות
לדעתי לקחת את ההוא בלי הלוחמים ולתת לו כיוון יותר מסתורי ואפל

• הוסף לסימניות
עזרו לי ללטש טקסט מתאים לגב הספר:

זה הטקסט שלי:
מסדר מלחמה - מלחמת אחרית הימים הציתה את הדמיון העולמי במהלך הדורות.
הוגים, דתות והמון העם מצאו את עצמם מצפים ליום הדין.
רבקה מוצאת את עצמה נאלצת להכניס לביתה מסך בניגוד לרצונם של בעלה ומשפחתו ולהתכתב מול טרוריסט. יש לה מידע חשוב אבל אף אחד לא רוצה לשמוע.
הילו מקונן, נסיך אתיופי מיוחס, נלקח לאקסום, למקום בו נמצא ארון הברית על פי המסורת האתיופית.
מנהיג האנרכיה נתי גרץ מתבקש להציל תינוק משמד רוחני ומסתבך.
סביב השידוך של יעל גפנר, ילידת ירושלים, יש חילוקי דעות.
ספר המביא נושאים חשובים בתוך סיפור סוחף, מרגש ומעורר מחשבה.
התוכן בספר מבוסס על מחקרים רבים ועל מאורעות אמיתיים שעוברים עלינו בימים אלו.
מסדר מלחמה, ספר שעושה קצת סדר, עם הרבה אמונה בה' ומסר שאין עוד מלבדו

וזה מה שהבינה המלאכותית ערכה (עם תיקונים קלים שלי):

מסדר מלחמה מלחמת אחרית הימים הציתה לאורך הדורות את הדמיון האנושי. הוגים, אנשי דת והמון העם ציפו בדריכות ליום הדין.

רבקה נאלצת להכניס לביתה מסך נגד רצונם של בעלה ומשפחתו – ומוצאת עצמה מתכתבת עם טרוריסט, בידיה מידע חיוני שאיש אינו מוכן לשמוע.
הילו מקונן, נסיך אתיופי מיוחס, נלקח לעיר אקסום – המקום שבו, על פי המסורת האתיופית, מונח ארון הברית.
נתי גרץ, מנהיג תנועת האנרכיה, מקבל משימה בלתי צפויה: להציל תינוק משמד רוחני – והולך ומסתבך.
יעל גפנר, בת ירושלים, ניצבת בלב ויכוח סוער סביב שידוכה.

זהו סיפור סוחף ומעורר מחשבה, הנוגע בשאלות של אמונה, גורל, ומשמעות – ומבוסס על מחקר מעמיק ומאורעות אמיתיים מן התקופה הנוכחית.
מסדר מלחמה הוא ספר שמנסה לעשות סדר – בלב המציאות הסוערת – באמונה גדולה בבורא העולם ובמסר אחד ברור: אין עוד מלבדו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה