כללי כריכה לספר - למינציה מט - אשמח לקבל תגובות

• הוסף לסימניות
יפה, אבל צריך שיפור בטיפוגרפיה
יש יותר מדי פונטים והכיתוב הקטן משמאל מרווח מדי, קטוע מדי
אפשר בשורה אחת

• הוסף לסימניות
לא הייתי מוציאה את זה ככה.
צריך עוד ליטוש.

• הוסף לסימניות
ספר זכרון כתוב בפונט מודרני מדי לעומת המשמעות שלו

• הוסף לסימניות
יפה, יש לשפר כך:
א. פונטים- הרבה מדי
ב. הצבעים של השני, העיבוד של הראשון
ג. משהו בדמות לא טוב, בידיים שלו...
אולי אזישהו עיטור ויקרטורי חוזר על עצמו בחלש, ברקע?...
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
הכיוון טוב!
צריך שיפור בכתבים
וסתם באופן כללי משדר קצת דיכאון,
נכון שזה ספר זיכרון אבל בכ"ז צריך לשנות קצת.

• הוסף לסימניות
זה באמת משדר קצת דיכאון. נראה לי שאפילו פס אחד בצבע בהיר כבר ישנה משהו

• הוסף לסימניות
תודה לכם אין מילים
הצבעים לא עלו לי כצבעים האמייתים אנסה לשנות מה שאמרתם ואני יעלה את זה שוב
יש לכם רעיון איך להכניס את הכיתוב של שם הרה"צ?

הפונטים--- אני עדין לא נכנסתי מספיק להבנה נכונה בענין הפונטים ובזה אני תמיד מקפיץ אתכם מה עושים? אולי יש מי שיכול לכתוב לי בקצרה על סגנונות פונטים מה מתאים לכותרת לטקסט וכדו' אני מאמין שעם העזרה שלכם זה עוד יגיע, כמו שאני מרגיש שהתקדמתי בעיצוב בזכותכם.

• הוסף לסימניות
העליתי עם השוליים זה אמור להיות שם סוף הכריכה
וחוץ מזה זה התמונה שהביאו חצי גוף תמונה ישנה יש רעיון בענין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה