כללי כריכה לספר מסע רוחני

• הוסף לסימניות
שלום
זה סקיצה ראשונית לספר "יומן מסע רוחני". שיש בו בדרך הרבה שייכות ליער, וכן לסמים וכו' ובסוף חוזר בתשובה.
ניסיתי לתת נגיעה פסיכודלית משהו...

מה דעתכם?

הערה: בפועל בשם האמיתי של הספר הראש של האדם לא מוסתר. כי יהיה שם אות יוד שהיא קצרה

קבצים מצורפים

• לכידה.jpg
    KB 345.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מאד יפה ומיוחד.
אולי כדאי טיפה להקטין את שם המחבר והספר, כדי שתהיה תחושה של יותר מרווח.

• הוסף לסימניות
תודה!
למעשה בפועל השם של הספר קצר יותר ממה שכתבתי כדוגמה ויש מרווח מהצדדים.

• הוסף לסימניות
האווירה מצוינת. אולי כדאי לתת לדמות קצת יותר מרחב, אע"פ שהאות י' לא תיגע בראש,
אבל צריך לראות את זה בפועל עם הכותרת האמיתית.
לדעתי יהיה טוב להביע איכשהו גם את העניין של התשובה בסוף. אולי משהו עם האור של השמש ממול, איזשהי התבהרות. אולי מעבר רך בין הטקסטורה של האפקט צבעי שמן למשהו יותר חלק ומואר.
אגב אם אמור להיות תקציר/כיתוב מאחור עדיף שיהיה רקע חלק. ואולי גם בלי קשר לטקסט עדיף חלק.

• הוסף לסימניות
אם רצית פסיכדלי, אז זה נקרא פסיכדלי:

• הוסף לסימניות
מקסים! ממש יפה!
משדר אוירה של חיפוש וקצת עירפול, נשמע מתאים לתקציר
הפונט לא נראה בכלל מתאים לקונספט
וגם - אני הייתי מוותרת על הפס הירוק שבאמצע, זה יכול להיות המשך העיצוב של הכריכה (הקטיעה הזו לא מחויבת מציאות ומשדרת איזה שהוא אילוץ שלא נדרש כאן)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1889579:
אם רצית פסיכדלי, אז זה נקרא פסיכדלי:

אם זכיתי לתגובה שלך זה כבר ייחוס... מ"מ אני לא רוצה כאלו צבעים עזים רק נגיעה קלה.
וגם זה יש סיכוי גדול שיהיה יותר מדי בעיני המחבר...

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!
תגובותיכם מחכימות ומאירות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י welcome;1889744:
אולי תאמר לי איך עשית את האפקט הזה, כי אמרו לי שהוא חדש בCC, וכעת התחדשתי בCC, ואני לא מוצא אותו, הוא אפקט של ציור שמן, נכון?

נמצא מcs6 שמו oil משהו ונמצא בשליש העחיון של תפריט האפקטים. כמודמני במצב rgb בלבד ובעד 8 ביט.

• הוסף לסימניות
קודם כל יפה מאוד, נראה מסתורי וואכן מתאים לתוכן
אולם אני חושבת שהאפקט טיפה גס מדי וניתן לעדן אותו ועדיין להישאר על גבול ה"פסיכודלי"
(זה לא ממש ההגדרה הנכונה..)
אולי אפשר לחשוב על כיוון שחלק מהאזורים מקבלים את האפקט וחלק לא וכד'..
או בעוצמות שונות. או לשלב צבעים שונים עם אופסיטי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כדי לשוות לכריכה מראה עדכני ולא מיושן, כדאי לשלב סגנון מודרני,
זה אומר למשל:
1. את שם הספר והפונט - בקטן, ובלבן, בלי אפקטים (ובפונט אחר לטעמי).
2. את הכריכה האחורית והשדרה - לבן.
אלה הצעותי.

• הוסף לסימניות
ב״ה

שימו לב שהגרשיים הפוכים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה