כללי כריכה לספר מעניין

• הוסף לסימניות
לי מאד מפריע שהציורים הם פושטים של מייקרוסופט.

• הוסף לסימניות
באמת מציק שהתמונות הן מהמאגר של אופיס?
יש להם שם מאגר ענק... בדרך כלל לא-גרפיקאים מכירים ברמה של לזהות תמונות משם? זה נחשב לא מקצועי להשתמש משם?
פשוט עשיתי שימוש בקליפארט הזה בזמנו גם בעיצוב פנים הספר... אפשרויות החיפוש שם כל כך נוחות עם חיפוש התמונות הדומות וכל זה.
מי שיכול להביע דעתו זה דחוף לי להחליט כמה שיותר מהר אם לחפש משהו אחר.

• הוסף לסימניות
כריכה מושכת ביותר! ממש יפה...
בעיניי הראשונים טובים יותר, אבל באחרון שהעלית יש קשת מלמעלה שמלכדת בצורה יפה את הכל. אולי כדאי לשלב אותה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Smeshi;769535:
כריכה מושכת ביותר! ממש יפה...
בעיניי הראשונים טובים יותר, אבל באחרון שהעלית יש קשת מלמעלה שמלכדת בצורה יפה את הכל. אולי כדאי לשלב אותה.
ניסחת מעולה!

• הוסף לסימניות
הראשון.[פלא שהסכמת?זה ממש עיצוב חמוד ומגרה]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;769532:
יש להם שם מאגר ענק... בדרך כלל לא-גרפיקאים מכירים ברמה של לזהות תמונות משם? זה נחשב לא מקצועי להשתמש משם?
פשוט עשיתי שימוש בקליפארט הזה בזמנו גם בעיצוב פנים הספר... אפשרויות החיפוש שם כל כך נוחות עם חיפוש התמונות הדומות וכל זה.

בנותן עם היה, לעבד את הקליפארטים הללו, ואז זה מקבל כבר שואו אחר לגמרי.

בלי הצל, בלי המסגרת + ליצור אחידות בצבעוניות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;769532:

אני מקבוצת "הלא- גרפיקאים", והתמונות האלו לא היו מוכרות לי.

העיצוב מקסים!
כמובן הילד הראשון הוא המתאים והמתוק ביותר, וגם לי נראה שהקשת העגולה בדוגמא האחרונה מאחדת הכל ויוצרת קומפוזיציה נחמדה. כדאי לנסות לשלב אותה באחת מהסקיצות הראשונות.

• הוסף לסימניות
אני רואה שהרוב חושבים שמבחינת המבנה העיצוב האחרון טוב יותר.
לי הפריע שם שאין קשר ממש מסודר בין כל דמות קטנה לבין הכותרת שלה, כמו שנוצר בדוגמאות הראשונות כשיש עיגול שמשתף בין הדמות לכותרת.
זה לא מפריע? בכ"ז עדיף שאעשה בדוגמת הקשת ללא עיגולים?
כמו"כ הרגשתי שהדמויות נראות טוב יותר על רקע לבן - לפחות חלקי - מאשר על הצבעוני, שם הן לא כל כך בולטות. זה לא נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;769532:
אני גם כן בכלל לא גרפיקאית, וזיהיתי ישר את התמונות. עניין אותי לראות אם מישהו יעיר על כך.
לי אישית זה כלל לא מפריע :)
וכמובן, עיצוב מקסים, עפרה.
מחכה לקנות...

• הוסף לסימניות
מה דעתכם עכשיו?
יותר טוב, פחות?
ואם זה טוב יותר מקודם, אז מה מהן עדיף?
אני צריכה לסיים עם הסקיצות הערב...
ההערות שלכם עוזרות מאוד מאוד!
(אם לדעתכם עיבוד של התמונות הקטנות 'יתיר' אותן לשימוש,
אני אעשה את זה בעז"ה אחרי שאקבל אור ירוק)

קבצים מצורפים

• 14.jpg
    KB 311.8 · צפיות: 19
  • 11.jpg
    KB 308 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
האם הספר מיועד לילדים, או למבוגרים?
אם לילדים- כדאי שהצבעים יהיו עליזים וחיים יותר. (כמו בסקיצות הראשונות)

את צודקת שהתמונות הקטנות נראות טוב יותר על רקע בהיר. (אם כי זה לא רע גם על כהה) אם את רוצה בכל זאת, אולי אפשר לנסות להוסיף מתחת לתמונות קשת לבנה קטנה יותר. צריך לבדוק איך זה מתקבל.

שימי לב שהתמונה של האינטליגנציה הרגשית לא מקבילה למילים.

בכל מקרה, עבודה מקסימה! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
העיצוב 1 לפני האחרון, נראה מוצלח,
למרות שהצבעים והקומפוזיציה של הראשון מצאו חן בעיני יותר.
גם לי הפריע קצת השימוש בקליפארטים של אופיס,
זה מוזיל מעט את העבודה היפה והמקצועית שלך, לטעמי...
שווה לעבד/לשנות או להשתמש בסמלים גרפיים אחרים.

• הוסף לסימניות
עוד שילובים...

קבצים מצורפים

• 15.jpg
    KB 320.2 · צפיות: 18
  • 17.jpg
    KB 324.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
קשת האינטליגנציות בטקסט הלבן על רקע כחול כהה מתקבל ברור וטוב יותר.

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי את הראשון!

• הוסף לסימניות
מבין ארבעת האחרונים: הראשון, בוודאי!
נראה נהדר ממש !
(בשביל סקיצה, אחרי אישור של הלקוח, יש עוד מה לשחק ולשפר פה ושם...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה