כללי כריכה לספר עמק היופי

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• עמק היופי פורום copy.jpg
    KB 312.2 · צפיות: 15
  • עמק היופי פורום2 copy.jpg
    KB 440.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד, אך נראה לי, שמתאימה יותר לספר קריאה לילדים ולא לספר הגות הפונה למרצים וכו'.
הייתי משנה פונט למהו יותר 'הגותי', מבוגר ומיוחד.
את הקשת הציורית הזאת הייתי מחליפה בקשת יותר מיוחדת, משהו יותר אבסטרקטי, אולי בכלל לא קשת.

• הוסף לסימניות
השני מאד מיוחד, וכן יכול להתאים לספר עיוני - בתנאי שתחליפי פונט.
צריך פונט אלגנטי ויפה - אבל מבוגר ורציני יותר.

• הוסף לסימניות
יש לכם המלצה על אחד מהגופני של פונטייפ?
פשוט אני באמצע רכישה שם...

• הוסף לסימניות
משניהם ברור 2!!!

• הוסף לסימניות
2 מיוחד ביותר

• הוסף לסימניות
2 יפה מאד

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את 1

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף;520638:
יש לכם המלצה על אחד מהגופני של פונטייפ?
פשוט אני באמצע רכישה שם...

אולי: שרביט.
אבל בקטלוג יש רק משקל אחד שלו, אולי יקשה עליך. אני לא יודעת אם ישנם כבר עוד משקלים.
או משקל קל של קמומיל

של פונטביט הייתי מנסה כיוון של : סעידה / שפע קלאסיק / גאולה / טולדו - אם יש לך משהו בכיוונים האלה.

• הוסף לסימניות
כמובן ש-2.
רק אם תראי בחנויות שקונים אותו לילדים...זה יכול לקרות!

• הוסף לסימניות
שרביט?
פונטייפ כותב שהיא עוצבה כאות ספר עבור סיפרי ילדים
אנסה את קמומיל.
מה עם תמר?

• הוסף לסימניות
2
הפונט של עמק היופי לא מתאים, לא מכירה את פונטייפ,
תנסי את הפונט קקאו של פונטביט או פונט כמו מנטה של פונטביט
וכן הייתי נותנת קצת טיפוגרפיה למילים האלה, מגדילה ונותנת צבע לבן ללא אפקטים

• הוסף לסימניות
אוה! 2 הרבה יותר טוב!
אבל הפונט חייב להשתנות.
תנסי את פנינה.
(השתמשתי בו לשער הפנימי, ומצא חן בעיניה.)

• הוסף לסימניות
רק לי זה הזכיר כריכה של ספר עתיק ונוסטלגי? (שלום לך אורחת, הכריכה האחורית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף;520676:

אין לי את הפונט. לא יכולתי לנסות . הסתכלתי רק על האותיות של עמק היופי, נראה לי שיכול להיות סולידי ומעודן.
אבל קמומיל יותר רציני.
תמר - 'פיוטי' מדי. הציור של הכריכה כבר מספיק פיוטי. לענ"ד הפונט צריך להיות יציב ועומד, ולא 'נשפך'.

• הוסף לסימניות
אלף - איזה שדרוג! הרבה הרבה יותר מתאים לתוכן ולאווירה של הספר.

• הוסף לסימניות
השני.
עדיין יש מקום לשיפור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה