כללי כריכה לספר עמק היופי

• הוסף לסימניות
2 מדהים
אבל הלכלוכים קצת לא יפים (או שזה על המסך שלי?)

• הוסף לסימניות
האחרון עוד יותר טוב.
אבל הטיפוגרפיה של שם הספר שם לא מוצלחת לטעמי.
אני לא חושבת שטוב לבן לשם הספר, להיפך, הייתי הולכת על משהו כהה, ובלי קו מתאר.
ועוד הרבה יותר גדול.

וגם אני לא אוהבת את ה'לכלוכים'.

מאחור ממש יפה.

• הוסף לסימניות
בעיני 1 הרבה יותר מוצלח.
הוא לא ילדותי אלא מסתורי, מתאים לתוכן הספר.

• הוסף לסימניות
כנ"ל

• הוסף לסימניות
2 יפיפה! רק שגם הפונט הזה לא טוב.
ולהוריד לכלולוכים, זה נראה שנשפך לך קפה על הספר.

• הוסף לסימניות
סליחה?! הליכלוכים מהממים! זה כל היופי! איך עשית אותם?
וסתם כך- העיצוב האחרון מקסים! אבל הצבע של הכותרת ממש לא מתאים. צריך צבע שמשתלב יפה.
מי צייר את הצבי היפה הזה?

• הוסף לסימניות
הפונט החדש כבר יותר מוצלח, אבל הייתי מנסה אותו ללא קו מתאר, אותיות צמודות יותר,
ואופציה גם בכהה. חוץ מזה - אהבתי מאד!

• הוסף לסימניות
אלף, שימי לב - חסר רווח כאן: ע. קופלוביץ - בשני המקומות שמופיע. (בין הנקודה לשם המשפחה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה