כללי כריכה לספר קודש (הטבעות)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• הדמיה של הכריכה הקדמית copy.jpg
    KB 714.2 · צפיות: 33
  • הדמיה של הכריכה הצדדית copy.jpg
    1.1 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
נראה יפה, עשיר ומכובד מאוד!!
אולי הייתי מוותרת על העיטור והמלבן בצד שמאל וזה ייתן קצת אויר לנשימה..

• הוסף לסימניות
יפיפה, נקי ומרשים.
*בעיטורים הצדדיים יש א-סימטריות שמפריעה לעין (אולי רק שלי?)
לדעתי כדאי להזיז את העיטורים הצדדיים כך שיצאו חתוכים (או לא)
באותן הפינות של התוית האמצעית.
*העיטור השמאלי מאוד יפה, לא חבל לחתוך אותו לאורך?
נראה לי שהוא מאבד מהיופי והאפקטיביות שלו,
לא הייתי מוותרת עליו כי הוא מכניס קצת אור למראה הכללי.
*הכחול של גב הספר, לעניות דעתי וטעמי, אינו מתאים לכחול/סגול של החזית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;318641:
יפה מאוד. ציון מושלם.

לקבל ממך כזו מחמאה...

זכיתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;318634:
*הכחול של גב הספר, לעניות דעתי וטעמי, אינו מתאים לכחול/סגול של החזית.

מדובר רק בהדמיה, כמובן. הצבעים האמיתיים יהיו אלו של כריכת הסקאי, שתהיה זהה - כמובן - בשני הצדדים.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
העיטורים בכסף בשמאל נראים מידי צפופים.
אולי להוריד חלק מהקוים

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!
כמה הערות:
* ממש לא כדאי שהעיטור בכסף בשמאל יחתך כך באמצע, זה יהיה בולט מאד!
* כדאי היה שאת העיטור שהשתמש בחזית, תתן לו ביטוי גם בשדרה, ותחליף אותו עם העיטור ששמת שם כרגע למעלה ולמטה, כי כרגע אין קשר ואלמנטים חופפים בחזית ובשדרה (למעט כמובן שם הספר..) אולי תשלב את צורת החלון ששמת בחזית גם תחת שם הספר בגב.
תוכל גם בחלק התחתון הריק בשדרה, למלאות בבלינד כמו ששמת בחזית 'אין לו'.., או כל טקסטורה אחרת.
* הכיתוב בבלינד בחזית 'מיום שחרב..' יהיה יפה אם תתן טיפוגרפיה לאותיות: אותיות מורחבות כמו ת' ד' ועוד... וכדאי שתשבור את השורה הראשונה היא חנוקה מידי..
* בחזית בשם הספר, כדאי להרחיק מעט את המילים ברכת אליהו, הטבעת הכסף שם צמודה ממש.
זהו מלמעלה..
צריך לראות את הקבצים ולא את ההדמיה.
הצלחה!

• הוסף לסימניות
מיוחד!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
הייתי קצת מקטינה את הגובה של הריבוע השחור בקדמי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה