כללי כריכה לספר קודש - חוו"ד

• הוסף לסימניות
זו פעם ראשונה שאני עושה כריכה לספר קודש הכוללת יותר מהטבעת זהב.
תודה עצומה למרתהרב שבזכותו העזתי לקבל את העבודה
אשמח לקבל חוו"ד.
ההדמיה זה גם פעם ראשונה אז...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 703.6 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
כ"כ מהר מאשכול בקשת הטקסטורה עד להדמייה, וואו.

קודם כל מדהים מדהים.
במצוות שבין... נראה לי שעדיף להעלות מתחת למסגרת. וגם בהדמייה הוא בולט וזה די נוגע עם זה שקוע או בולט.
אם זה שקוע, מצויין
אם זה בולט הוא צריך קינטור בלינד סביבו, שיבליט.

הזהב במסגרת וגם ברצועות האורכיות יתחבר ולא יראו טקסטורה, בפרט שהוא על בלינד.

מסביב ל "משנת ישראל" כדאי ורצוי להגדיל את קינטור הבלינד כדי שיבלוט יותר. כמו שזה עכשיו הוא די יתחבר עם הטקסטורה.

את הקשת כדאי להוריד מעט, היא מתוחה כלפי מעלה.

שוב, מדהים!

• הוסף לסימניות
הזהב במסגרת וגם ברצועות האורכיות יתחבר ולא יראו טקסטורה, בפרט שהוא על בלינד.
איך אפשר לתקן?

• הוסף לסימניות
זהב דק דק, או רק נקודות ולא להזהיב את כל העיטור.

• הוסף לסימניות
השאלה היא אם זה עור, סקאי, pu?

• הוסף לסימניות
זו כריכה רגילה סטנדרטית של ספר תורני.

• הוסף לסימניות
לא ענית!
אבל בכל אופן,
pu מורח מאוד את ההטבעה, וסקאי פחות.

• הוסף לסימניות
יפה מאד מאד. אבל, לטעמי, עמוס מדי.
הייתי מורידה את הפסים בצד ימין.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

הייתי מוריד את הרקע מתחת לשם הספר או לפחות מרווח את הטקסטורה שלו.

• הוסף לסימניות
ממש יפה. אם זה כך כבר בפעם הראשונה אז מה יהיה בפעם הבאה.
הערה קטנטונת, את הקשת לעשות פחות קמורה, כי כך זה נראה כמו ביצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה