כללי כריכה לספר קודש - כמה כרכים

• הוסף לסימניות
עד עכשיו עיצבתי רק לספרים בודדים,
עכשיו אני עומדת לעצב סדרה של ספרים
האם יש הוראות מיוחדות בקשר לכיתוב "חלק א'" "חל ב'" שמשתנה כל פעם?
זה הולך בגלופה נפרדת?
האם זה משנה לעבודה שלי או רק לעבודה של מכיני הגלופות?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
עושים חור בגלופה במקום של הכיתוב, והכיתוב בגלופה קטנה נפרדת.

• הוסף לסימניות
תודה!!
מה זה דורש ממני בעיצוב ובסגירה?
ככה לשלוח?
אם כן - מה אני עושה בחור?

• הוסף לסימניות
בחור עושים חלק אחד, נניח 'חלק א', ואומרים ליצרן הגלופות שצריך לחתוך אותו ולהוציאו החוצה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אם כך אני יכולה להתחיל לעצב
ומסתבר שכשאגיע לשלב הסגירה אתייעץ שוב יותר במדויק....

• הוסף לסימניות
קחי רק בחשבון שלא לעשות בלינד למילים חלק א' וכו', כי זה יגרור בלגן ובעיות גם עם גלופת הבלינד
אם השינוי הוא רק בהטבעה שמים חלון קטן לכל כרך ואין בעיה.
מן הסתם גב יהי הלכל כרך מידה שונה זה תחכי לקבל מידות מדויקות לכל כרך.
הצלחה

• הוסף לסימניות
למעשה את עושה את הגלופה כרגיל כאן את כותבת (לדוג') חלק א בשני חלק ב וכו' והיצרן גלופות עושה 'חור' בגלופה באותו מקום שהכיתוב משתנה, ומייצר גלופות קטנות של המילים האלו, ובשעת ההטבעה מרכיבים את הגלופה עם הכיתוב המתאים, לגלופה העיקרית.
כדאי להשאיר מרווח קטן נקי לפני ואחרי המקום שצריך להיחתך שיוכלו לחתוך שם בלי לפגוע בכלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה