כללי כריכה לספר קודש

• פותח הנושא pm
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם הגרפיקה בבלינד מזכירה לכם צלב קרס?
אשמח לקבל תגובות.

קבצים מצורפים

• השכירר והקבלן.jpg
    KB 418.1 · צפיות: 28
  • השוכר והקבלן..jpg
    1.7 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
בראשון קצת
בשני בהחלט לא

• הוסף לסימניות
אני רואה צלב קרס.
בלי קשר, מפריע לי הקשר (שאין) בין החזית לשדרה.

• הוסף לסימניות
בכללית - יפה מאאאאד!
רואים צלבים, עזוב אל תסתבך... זה ספר קודש.
ואכן גם לי הפריע הקשר בין החזית לשידרה... ועוד משו, הפריע לי הריווחים בכותרת, הייתי מצופף בינהם קצת.
הצלחות! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;931849:
בלי קשר, מפריע לי הקשר (שאין) בין החזית לשדרה.
על השידרה עוד לא עבדתי מספיק.

• הוסף לסימניות
שיניתי את הטקטורה.

איך עכשיו?
הבעיה נפתרה?

קבצים מצורפים

• השכירר והקבלן.jpg
    KB 534.3 · צפיות: 29
  • השוכר והקבלן..jpg
    2.5 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
גם בהתחלה לא היה כ"כ, במבט ראשון אולי כן אבל אם לא תספרו לא ידעו......
בשני זה הרבה יותר נחמד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה