כללי כריכה לספר קודש

• הוסף לסימניות
רוצה לשפר קצת, חוו דעתכם מה אפשר לשנות.

קבצים מצורפים

• הדמייה.jpg
    KB 376.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
וואוו!! איזה יופי!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לוואו
אולי הייתי מחליף את הטקסטורה של הקווים למשהו יותר מעניין

• הוסף לסימניות
עבודה מדויקת ויפה.
קצת חסר אופי ויחודיות.
תן לו איזה אלמנט מגדיר: נניח אם אתה הולך על מסגרת וטקסט ממורכז, תן איזה עיטור או משהו שיבדיל את הספר הזה משאר הספרים בארון/חנות
או עדיף מזה תוציא מהמסגרת ולך על יישור ימני/שמאלי למעלה למטה וכו'
כי עיצוב יפה לא מספיק....

בכל מקרה גם בעיצוב שלך הייתי נותן בלינד מסביב לשם הספר להבליט אותו

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד
יכולים לתת קצת בלינד בין שתי מסגרות הזהב
בלינד עבה סביב שם הספר כדי שיבליט
קצת יותר ריוח בין הטקסט להמסגרת שלו שיהי' לו קצת אויר לנשום...
להוריד טיפה כל הטקסט (אינו ממורכז בהמסגרת, לא יפה כששם הספר למעלה בשמים - כשאפשר)

• הוסף לסימניות
מקסים ממש!
אין לי רעיון לביקורת. מצטערת....

• הוסף לסימניות
תודה לכל המעירים.

לכל מי שהעיר על בלינד מסביב לשם הספר - יש כבר בלינד, אבל בהדמיה לא רואים את זה כפי שצריך.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! אני לא מתמצאת כ"כ בתחום, אבל לטעמי הדוגמה של המסגרת כבדה קצת.
(הכוונה לעיטור שבמסגרת הפנימית)

• הוסף לסימניות
יפה מאד מאד!!
היתי עושה איזה קו או עיטור בין שורה לשורה אם הבנתי נכון זה אוסף של כמה ספרים ביחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה