כללי כריכה לספר קומיקס הומוריסטי

• הוסף לסימניות
חשוב לי מאד לשמוע מה דעתכם.ffice:eek:ffice" /><O:p></O:p>
זו סקיצה ממש בסיסית. בתוך הסירה אמורים לשבת 2 ילדים מצוירים ביד אומן גב לגב כשכל אחד חותר לכיוון אחר.<O:p></O:p>
הבלון מתחת לכותרת, אולי אני אעשה אותו כקרע מתוך הציור ובצבע אחר כמובן.<O:p></O:p>
<O:p> </O:p>
שאלתי, האם הכריכה בכללותה עושה רושם תינוקי? (אמור להתאים לגילאי 10-11)<O:p></O:p>

הצבעים הרבה יותר כהים, ולא זרחניים בכלל.

תודה מרא לכל העונים.

קבצים מצורפים

• כריכה קומיקס.jpg
    3.4 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
כדאי שנראה צבעים אמיתיים תעלי ב RGB

• הוסף לסימניות
הסגנון ממש לא תינוקי. חמוד מאד ומתאים לגילאים שציינת.
אבל קודם צריך לראות איך זה יראה בסוף, עם הדמויות של הילדים והכל..
נשמח לראות את זה בצבעים האמיתיים,
המון המון בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הנה בצבעים יותר טובים

בבקשה. מצפה לתגובות.

קבצים מצורפים

• כריכה RGB.jpg
    2.2 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הרעיון של הציור חמווד!
מפריע לי שהציור מידי נראה וקטורי, ופחות ציורי. הצבעים קצת דהויים, והבלון בתור הכותרת - לא מוצלח, תשנה את זה.
אני ממליץ לתת יותר "צומי" לטיפוגרפיה של הכותרת (ממליץ לעבד בפוטושופ את המלל - עם אפקטים מעודנים וקצת מברשות עם ברק).
בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
מאד יפה ומושך

• הוסף לסימניות
אני ממליץ להשתמש ב"שיפנוק" בכותרת ובגופן השני בתור תת כותרת.
תינוקי? לא. אני חושב שזה מתאים ל10-11 ומגניב.
הייתי מוותר על הבלון דיבור הסגול הגדול, עדיף להשתמש במשהו אחר, זה גורע מן הרושם הכללי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה