חו"ד כריכה לספר שאוטוטו בדפוס

• הוסף לסימניות
הכריכה עברה הרבה תלאות עד שנהנתי מהתוצאה הזו...
הציור על הכריכה - גם אני ציירתי..
הצבע הכסף אמור להיות הטבעה
הדמות של הרב והסמלים מאחורה עם לכה סלקטיבית

מה אתם אומרים?

לפרוג.jpg
הדמיה.jpg

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה!!!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איזו כריכה יפה!
פשוט נפלא, גם הציור האמנותי, וגם שילוב הטקסט בצורה מושלמת.
1. בקטנה, המלל בשדרה תופס את כל הרוחב, לפעמים כדאי לרווח קצת, מה גם שלפעמים סיפריות כורכות את הספרים.
2. אם יש פונט אחר (חדשני יותר) לשם הספר ולשאר המלל, זה יכול לשדרג לאין ערוך.

שם הספר - תואם להפליא.
ראיתיו פעמים אחדות בגאולה, ולולי הפראק לא הייתי מעלה על דעתי כי זהו אחד מראשי ישיבת "פורת יוסף".

• הוסף לסימניות
מדהים ויפיפה.
העיצוב, ובמיוחד הציור!!!
פשוט כשרון!!!!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
מציעה להוריד את הקווים, ובהתאם לזה להזיז את הדמות והטקסט.
חיילך לאורייתא!
1641675775614.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אומנות
רק להחליף פונט וזה מושלם

• הוסף לסימניות
בשדרה לא כדאי ולא מקובל לשים את תמונת הרב

• הוסף לסימניות
נסתי הרבה פונטים ולא מצאתי משהו טוב מזה
יש לכם רעיון על פונט טוב שיוכל להתלבש טוב על הכריכה
זה צריך להיות פונט עם נוכחות ולא מקושט

• הוסף לסימניות
עבודה ממש יפה!
רק משהו קטן שהייתי עושה זה להוריד את הכותרת ללמטה ב3 מילימטר - זה נראה לי ישב יותר טוב.
- ושהקו יהיה מיושר לשפיץ העליון של הנ' סופית

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
אבל הציור חייב לעבור פוטושופ הוא לא מספיק חי, הייתי מנסה קצת oil paint ומריחות במברשת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה