כללי כריכה לספר - שלב נוסף

• הוסף לסימניות
בעבר התייעצתי כאן על השלבים הראשוניים יותר של הכריכה. בינתיים התקדמתי עוד מול המזמינים, שינתי גוונים ועוד, והגענו לשלב כזה.
מה דעתכם עכשיו?

קבצים מצורפים

• כריכה בשינוי פונט.jpg
    KB 343.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מיוחד! הרבה יותר מיוחד!

• הוסף לסימניות
שילוב יפה מאוד של צבעים!
נראה טוב.

• הוסף לסימניות
ממש יפה! ומושך.

אני אישית אוהבת את הכנפיים האלו מהצדדים. אם אני לא טועה, זה מופיע ב"צומת הדרורים" של חיה הרצברג, ממש מושך לקרוא.

• הוסף לסימניות
מצטרף לכל הנ"ל
עבודה מושקעת ויפה.

• הוסף לסימניות
מיוחד! ממש מפתה לקרוא.
רק שהתמונה נראית מתאימה יותר ל"עקבות באפלה" מאשר לעקבות של אור...

• הוסף לסימניות
עכשיו זה נהדר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;653115:
ממש יפה! ומושך.

אני אישית אוהבת את הכנפיים האלו מהצדדים. אם אני לא טועה, זה מופיע ב"צומת הדרורים" של חיה הרצברג, ממש מושך לקרוא.
לא בצומת הדרורים אלא ב'הפרש'. גם אותו אנחנו הוצאנו לאור באותה הוצאה, וזה באמת שטאנץ של הספרים שם שאנחנו המצאנו. (כבר ראינו שחיקו את הרעיון שלנו בעוד מקום. כלומר, את הרעיון של הציטוטים מתוך דברי הדמויות שבספר).

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,

לע"ד הכיתוב "מאת: חגית" קצת מפריע שם, אולי כדאי להעביר אותו למקום אחר, שיהיה יותר מסודר בעין.

ואישית, עדיין לא כ"כ אהבתי מקומם של הצבעים הללו כאן, למרות שזה משולב טוב.
אולי כדאי לשנות את הבורדו לשחור, והצהוב החיוור לצהוב חי יותר.
אך זה עניין של טעם...
מצ"ב דוגמא להמחשה:
צפה בקובץ המצורף 105697

קבצים מצורפים

• 3.JPG
    KB 79.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
בקשר לצבעים -

האמת שאני הצעתי גוונים בסגנון כזה, ולדעתי יש בזה משהו שמתאים יותר לספר.
צפה בקובץ המצורף 105761

אבל הם אהבו יותר את האדום כפי שהראיתי קודם.
צפה בקובץ המצורף 105762

מה דעתכם?

(השחור יפה אבל לדעתי מדי דרמטי ומבוגר לסגנון הספר).

קבצים מצורפים

• כריכה בשינוי פונט.jpg
    KB 343.7 · צפיות: 15
  • כחול1.jpg
    KB 354 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
כריכה יפה מאד!

לדעתי, שילוב הבורדו עם הבז' ממש מוצלח!
הוא יוצר ניגודיות בין הרקע הכהה לבין האותיות המאירות, ומתאים לאווירה של הסיפור.
גם שילוב הכחול והבז' יפה מאד, אך פחות מיוחד.
אכן, ההצעה לשנות לשחור- הופכת את הכריכה לקודרת ורצינית מדי, לטעמי. (אחרי הכל הספר מיועד לנוער, ויש בו גם תקווה והומור).

אולי אפשר לשנות רק את צבע המילים "עקבות של אור" לצהוב יותר עמוק וחי (כמו צבע הריצפה בחלק העליון של התמונה). כמו שהציעה 'יפה פה' באחד האשכולות הקודמים.
בקשר למילים "מאת: חגית"- אולי מתאים יותר שיהיו בצבע שחור במיקום שהציע 'מאי נפקא מינא'. צריך לנסות.

דרך אגב, זה הלוגו החדש של פלטה? אהבתי!

רק הערה קטנה- הטקסט שמופיע על הכריכה הוא הטקסט הסופי? כי נראה לי שצריך לשנות את המילים: "אינם תמיד מספיקים" ל: "אינם מספיקים תמיד".

בכל אופן, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפהפה.
הכחול מסתורי יותר, ליילי, כבד וקדורני מעט יותר,
הבורדו משדר במידת מה יותר אור ואופטימיות.
אינני מכירה את הספר כך שצריך להתאים את הסגנון לעלילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה