נכתב ע"י אשמורת;1449287:מדהים!
הוצאת מכון... מידי מידי בגדול.
מומלץ להקטין בהרבה.
בהצלחה.
נכתב ע"י שרחיה;1449646:במבט כללי זה נראה טוב.
-קצת מפריע שהשמים של בית המקדש נחתכים ברצפה.
תודה רבה לכולם על ההארות
האמת החיתוך של השמים והרצפה קצת מפריע גם לי יש למישהו רעיון איך לטשת את זה?
ושוב תודה לכולם תמשיכו לעודד
נכתב ע"י תלמידים;1450363:עדיף ככה, כך אפשר לקבל תגובות נוספות מכאלה שאין להם כח להוריד.
ולפעמים בצדק.
("ושוב תודה לכולם תמשיכו לעודד", יש כאלו שבאים לכאן לא רק כדי לקבל מחמאות...)
נכתב ע"י 0405 - שירה;1450722:הי מירי איזה כייף לראות עבודה כל כך מושקעת שלך
תמשיכי להצילח - את מוכשרת ומתקדמת במהירות מדהימה
הסבר איך לעלות בPNG
מבפוטושפ את פותחת את התמונה כשהי שטוחה ובגודל תמונה (בתפריט) את מקטינה באורך לגודל 699
אחר כך בשמור בשם יש פורמט PNG בוחרת אותו ובחלונית מסמנת שזירה - ומעלה
בהצלחה!
נכתב ע"י sari93;1451650:בקטנה: המילים מלאכת שמים בדופן הספר נראות לי מעט באלכסון
או שאני טועה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים