כללי כריכה לספר

• הוסף לסימניות
דעתכם?

קבצים מצורפים

• כריכה.jpg
    KB 336.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפה מאד,
אנחנו מחכים לספר בכליון עיניים.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד.
לדעתי התמונה מאחורה מעט צורמת...

• הוסף לסימניות
הכריכה נראית יפה מאוד, אבל --

לדעתי העניה, ריבוי אלמנטים בכריכה לא מוסיף, אלא רק גורע. נכון שהסיפור מדבר על זיהום אויר, ועל איש בחדר לבן, ועל פיצוץ וכו', אבל זה לא אומר שאת כל האלמנטים האלה צריך לשים בכריכה. אני הייתי מוריד את התמונה מאחורה לגמרי, מוריד את התמונה של מטען החבלה, ומעביר את רקע השעון לקדימה, ומדגישו קצת יותר.

זה איך שהייתי משנה את הכריכה הנוכחית.

במחשבה שניה, הייתי מחליף את התמונה של הארובה עם תמונה של אסדת נפט בלב ים. יש בזה משהו הרבה יותר הרפתקני ומצית דמיון.

• הוסף לסימניות
אחרי שקראתי את הסיפור, אני חושבת שמגיע לו כריכה הרבה יותר מפוצצת!!!!
אולי את הפיצוץ של האסדה עם הרבה עשן, או משהו כזה...
אין לי כל רעיון כרגע, רק המלצה ענקית להעלות את ה"אקשן" בכריכה.
זה בסדר להעיר?

• הוסף לסימניות
פחות צבע
כדאי במילים השבחת דפוס
(כדוג' הספר שלו על ביהמ"ק)

• הוסף לסימניות
כמה הארות ברשותך...
המטען חבלה בתוך המ' סופית מיותר לחלוטין וכן התמונה מאחורה.
הצל של שם הספר שבשדרה רחוק מידי מהאותיות.
עדיף שהארובה תהיה אמיתית מאשר ויקטורית.

בכל מקרה, הרבה הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה