כללי כריכה לספר

• הוסף לסימניות
בוקר טוב לכולם :)

לחברתי, אילה,
נולד בן, ובריתו התקיימה ביום שני בשבוע שעבר.

בעלה כתב ספר על אודותיו וקורותיו של ר' נפתלי טרופ זצ"ל, שאשתו (היולדת) היא נינתו, ולרגל הברית הודפס הספר.
לרך הנולד קראו על שמו של הסבא-רבא - נפתלי צבי,
ובעקבות זאת, נקרא הספר בשם "נפתלי אילה שלוחה" - בו משולב שמו של מושא הספר - ר' נפתלי, הבייבי - נפתלי הקטן, והיולדת - אילה.

הכריכה היתה אמורה להיות רצינית עיונית ויבשה.
אבל בתוך השחור והלבן והכבדות, הוספתי אילה ועופר קטנים דולגים על ההרים (עם רלוונטיות למאורע של לידה וברית כמובן).

יפה?

:)

קבצים מצורפים

• כריכה 2.jpg
    כריכה 2.jpg
    KB 297.7 · צפיות: 57
  • עמוד שער2.jpg
    עמוד שער2.jpg
    KB 244.8 · צפיות: 38
  • פריסה.jpg
    פריסה.jpg
    2 MB · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
כריכה מקסימה!
הצלחת לתת עניין במסגרת הרצינות.
העבודות שלך מושלמות בעיני.

• הוסף לסימניות
יפה!
מה שכן, במבט ראשון הייתי בטוחה שזה ספר עצוב (אולי אפילו על השואה) בגלל הצבע והדמות.
אבל בכל אופן העבודה יפה מאוד ונקיה.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
קצת עצובה כמו שאמרו. אולי לפתוח את הלבן את למעלה לגמרי.

וחוצמזה, הקישור של האתר בחתימה אינה רלוונטית...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!
כמו כל העבודות שלך

אגב מענין מי הנינה הזו
כי גם אני נינה שלו

• הוסף לסימניות
משום מה אני לא מצליחה לצלצל תודה
אז תודה לכל המגיבים והמפרגנים :)
השחור לבן בעיני לא היה עצוב אלא עוצמתי. יכול להיות שטעיתי.
החתימה עם כתובת האתר שלי לא רלוונטית. כשיסתיים החופש ואחזור לעבודה סדירה אדאג לתיקונציקים האחרונים באתר החדש שלי ואעלה את הקישור שלו לחוות דעתכם המלומדת אי"ה.
גיטי - אני אכתוב לך באישי מי זאת :)

• הוסף לסימניות
מאד נהניתי מהסגנון ומהבחירות האמיצות והנכונות.
לי, עטיפה כזאת, ודאי שהייתה גורמת לקחת את הספר לידיים.
היא נותנת לספר תחושה של ספר חשוב ומושקע שנכתב בכישרון.

• הוסף לסימניות
מדהים ! מקצועי ואחר.... כל הכבוד מעורר השראה!!

• הוסף לסימניות
עבודה מיוחדת עם חשיבה מחוץ לקופסה, מעורר השראה.

• הוסף לסימניות
וואו מאוד יפה ומיוחד! האיילה והעופר בקטן נותנים תחושה שקשה להסביר..
השחור לבן מעביר תחושה עצובה ועוצמתית יחד, אולי אפשר לשבור את העצבות בכך שהכיתוב יהיה בזהב, כמו בספר "לנצח כל רגע מחדש"

• הוסף לסימניות
יפה ומיוחד מאד!!
וגם לדעתי יש משהו עוצמתי בשחור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה