כללי כריכה לספר

• הוסף לסימניות
איפה הקובץ?

אני לא רואה אותו, מה הסיבה

• הוסף לסימניות
הסיבה היא שהיא לא העלתה את הקובץ..

• הוסף לסימניות
יפה, משרה אוירת של שבת.
מה שנראה לי, כדאי לשנות את הפונט, ואולי קצת לשחק עם הטיפוגרפיה, את המילה שבת להגדיל ואת מיין וספר להקטין.
ואולי לתת צבע אחר לשם הספר, משהו כהה יותר.

• הוסף לסימניות
האפקטים על הטקסט שחוקים מאד, כמו גם הפונטים.
צריך גם לשמור על הפרופורציה של הטקסט ולא לעוות אותו כמו במילה אלבום.
מלבד ההערות הנ"ל העיצוב נחמד ועדין.

• הוסף לסימניות
מאד יפה
הייתי משנה את כל הפונטים
אולי כדאי לעשות משהו יותר מרשים משם הספר
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הנרות יפים, שאר האוביקטים קצת הורסים את העיצוב, הייתי מציעה לך להשתמש בנרות בלבד ולעטוף אותם עם סרט מתנה, אולי תעשי רקע קצת כהה מאחור ומסביב לנרות הילה
ואת הכיתוב, תשימי לב שיהיה בולט על הרקע וכן פונטים כדאי שתחליפי (יש חינמיים נחמדים - BN/DN)
וכן תורידי את אפקט ההבלטה

• הוסף לסימניות
לפי ההבדל באיכות הפיקסול של המתנה לעומת הנרות אני מסיק שזו תמונה שכניראה הורדת מהרשת (שימי לב לזכויות) או לחלופין היא היתה קטנה מאוד והגדלת אותה.
בכל מיקרה התמונה לא ברורה מספיק ובהדפסה זה יראה נורא! את יכולה לנסות לתת טישטוש רציני לרקע, כך שישאר רק הרושם שלה וזה יתן פיתרון למה שצמרת כתבה על שימוש בנרות בלבד.

• הוסף לסימניות
בנוסף לכל מה שכתבו מעלי -
הטקסט והאובייקטים קרובים מדי לשוליים בשביל עטיפה לספר,
הפמטים יפים מאוד אבל הנרות לא בפוקוס ובצריבה נשארו שוליים

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות הבונות.
איך זה עכשיו??

קבצים מצורפים

• Eraser.jpg
    2 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
דעתנו שהספר יפה אך כפי שאמרו כמה ממש ממש יועיל להחליף פונט . וממש ממש עוד יותר יועיל להוריד את האפקטים משם הספר .

• הוסף לסימניות
קצת שינויים בהזזות, וטשטוש המתנה.

• הוסף לסימניות
יפה.
להוריד את האפקטים משם הספר ולהכהות.
וכן להחליף פונט
גם בכיתוב למטה לא מתאים האפקט

• הוסף לסימניות
לרוב ההערות החשובות לא התייחסתם...

* להוריד את האפקטים מהטקסטים
* לסדר ששם הכותב לא יהיה מעוך אלא בפרופורציות המקוריות
* להרחיק אובייקטים מן הצדדים לכיוון האמצע

הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה