כללי כריכה לספר

• הוסף לסימניות
כריכה+דשים.
עדיין לא רכשתי את אחת התמונות, לכן החיבורים עדיין לא מעובדים.
מה דעתכם באופן כללי?

קבצים מצורפים

• נוגעת-בצל.jpg
    1.8 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
סליחה, העליתי עכשיו.

• הוסף לסימניות
באופן כללי?

תחושה מאיימת.

• הוסף לסימניות
את הכיתוב והצבעים מאד אהבתי.
לא יודעת למה, אבל התמונה לא מסתדרת לי עם הדמויות.

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה. על מה הספר? (יעזור בחוות הדעת לגבי התאמת העיצוב למהות)

• הוסף לסימניות
זה ספר לנוער. יש שם גם מיסתורין וסוד אפל ומתח, וזה מה שניסיתי להעביר בכריכה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;538559:
. יש שם גם מיסתורין וסוד אפל ומתח, וזה מה שניסיתי להעביר בכריכה (נראה לי שזה מוכֵר הכי טוב).

עובר טוב.

הצלליות בשמאל עשויות טוב.
הבחירה של הצבע מצויינת.
הקווים האלכסוניים אולי יוצרים אווירה מאיימת מדי. (אלא אם זה מה שאת רוצה)
התמונה של הבית מדי חדה וברורה ביחס לצלליות. נראה לי שכדאי לעשות אותה יותר ציורית ופחות חדה וצבעונית.

הפונט - אולי עדיף להשתמש בשני משקלים של אותו פונט? השילוב עכשיו לא לגמרי מוצלח. (הצבעים כן, אבל הפונט עצמו - לא הכי)

• הוסף לסימניות
שם הספר 'נוגעת בצל' חייב להיות באותו פונט
את יכולה שני משקלים, צבע שונה וגודל, אבל לא שני סוגי פונט שדי מקבילים אבל לא משלימים אחד את השני.

• הוסף לסימניות
הספר הזה התפרסם לפני שנים בעיתון 'ילדים' תחת השם "תמר"
העיצוב יפה מאוד, אבל לדעתי יש בספר או בדמות 'תמר' משהו מאוד מיוחד ואפוף מסתורין והוא לא מבוטא מספיק בכריכה הזו. לדעתי כדאי לנסות להפוך את זה למשהו יותר עצמתי (לפעמים אפילו שינוי קטן או תוספת כלשהיא משנים את כל התמונה)
לדעתי גם הקו האלכסוני שעובר בכותרת מיותר לחלוטין.
אני מחכה כבר לראות אותו על המדף ולהיזכר בסיפור האהוב מהילדות...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
החלוקה עם האלכסונים מעניינת,
אבל יש שם קו שהייתי מבטלת.
לא אהבתי את המתיחה למילה בצל, ואישית אני אוהבת ששם הספר יושב באיזור נקי לגמרי, אבל אני לא רואה דרך לעשות את זה כאן בלי להרוס לך הכל :).
את הצבע התכלכל הייתי מנסה להוריד לו רוויה, שיהיה יותר אפרפר. (בגוון של התכלכל-אפור הבהיר רק כהה יותר). משהו כזה
צפה בקובץ המצורף 87709
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 10.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הקו האלכסוני מפריע לי מאוד
וכן הפונט - משהו בו לא זורם לי טוב

• הוסף לסימניות
עיצוב מדהים!
עד כמה שהבנתי- זה נראה שזה משרת את המטרה מעולה-
הפריע לי הכותרת שזה 2 פונטים שונים והיא גם לא עומדת במקום כ"כ טוב,
מצטרפת למה שאמרו כלפי הבית- הוא צריך להיות ציורי יותר.

• הוסף לסימניות
מדהים!
לא אהבתי את הקו האלכסון

• הוסף לסימניות
נראה טוב מאוד!!
אני חושבת שהיא רצתה להעביר את הפחד והיא הצליחה.
דווקא אהבתי את השילוב של הצלליות עם התמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה