כללי כריכה לספר

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• כריכה שני צדדים32.jpg
    KB 117.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
לשנות פונט - מאת חגית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ir;642611:
לשנות פונט - מאת חגית

מצטרפת,

וכן לא האבתי את הכותרת הצהובה,
צריך לשחק עוד קצת עם שם הספר בצבע / גודל / מיקום, או לא יודעת, משהו שם לא יושב מושלם.

אבל מעבר לזה,
עיבוד הצבע של התמונה,
נותן תוצאה הרבה יותר טובה, מזו שהועלתה לכאן לפני כשבועיים...

• הוסף לסימניות
זה יפה
אבל זכור לי שבעבר עשית משהו מאוד מיוחד לעומת זה

כאן יש משהו שגורם קצת למחנק,
נראה לי שזה בגלל הגוונים המאוד רוויים, והצלליות שמאוד חזקות.
האפור בגב לא כ"כ מחמיא.

הכריכה בעבר, שרואים את הבית, איש וילד היה הרבה יותר מושך.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אופציה אחרת מבחינת צבעים - מה עדיף?

הסבר בקשר לצבעים - אני מחפשת בצבע שבשידרה לשבור את הרצינות של כל הכריכה ולהפוך את זה למשהו יותר צעיר, כי זה ספר לנוער. חשבתי על הוורוד כי זה יותר לבנות, אבל אולי הכחול יותר שובר או יותר מעניין, והאמת שיש בו גם קשר לתוכן הספר.

קבצים מצורפים

• כריכה שני צדדים42.jpg
    KB 117.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
מה פירוש 'כריכה בעבר שרואים בית איש וילד'?
הספר הזה לא יצא בעבר עם שום כריכה אחרת.

בקשר לפונט של הכותרת, אני מעלה כאן את הסקיצה הראשונית שעשיתי, נראה לכם שהפונט שם היה מוצלח יותר?

קבצים מצורפים

• כריכה עקבות4ג3.jpg
    KB 50.2 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
איזה כיוון פונט הייתם הולכים 'מאת חגית'?
הפונט של הכותרת לא נראה טוב שם גם במשקלים אחרים, הוא דק מדי ונאבד. הפונט הזה הוא הפונט של הטקסט מאחור, והוא פונט ניטרלי, לא? על מה הייתם ממליצים שלא ייראה כמו פונט נוסף?

• הוסף לסימניות
הטקסט שכתוב מאחורה לא אמור לרדת להדפסה. נון? יש שם רצף של חלקי מילים בלי קשר ביניהן.

• הוסף לסימניות
כמובן, זה מילוי טקסט אוטומטי בינתיים.

• הוסף לסימניות
העבודה מאד יפה. כדאי להחליף את הפונט מאחורה

• הוסף לסימניות
בשום אופן לא לעשות שדרה בצבע אחד.
תחשבי איך הספר ייראה בארון הספרים, עלוב מיושן ולא מזמין קריאה/קניה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי משתמש עם הפונטיים נפש גם לכותרת וגם לטקסט מאחורה ומשחק קצת עם המשקלים
זו עצתי בכל אופן בהצלחה

• הוסף לסימניות
כשלמדנו עיצוב המורה הדגישה לנו שהשדרה אמורה לשדר את הספר את צריכה שהשדרה תזכיר לך את הכריכה מהמודעה או תתן תזכורת כלשהיא לויזואל שבכריכה בכלליות ודאי ודאי לא צבע אחד! אף אחד לא יראה את "השבירה"...
לגבי האפור מאחור הוא ממש צורם יש כאן רוויה עצומה ולעומתה חוסר רוויה שהוא האפור תנסי משהו באמצע הסקאלה ומבחינה עיצובית הוא ממורכז משעמם ההיתי מנסה לתת לו לגעת באחד מהצדדים...

אני לא אוהבת לתת סתם כך הערות אבל דווקא בגלל שאני מכירה כבר את עבודותיך המקסימות אני אומרת...

• הוסף לסימניות
זרקתי עוד רעיון, מה דעתכם, יש טעם להתקדם עם זה?

קבצים מצורפים

• ריבועים.jpg
    KB 118.5 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה