כללי כריכה לקונטרס

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם
אני רוצה להוסיף לכל העמודים את המסגרת מסביב אלא יותר דק
האם זה נראה לכם?
כמו"כ בכמה אתם מתמחרים?

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 120.8 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
קצת מפריע לי שהמסגרת נמתחה ואיבדה פרופורציה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1297195:

כלומר?
העיצוב של האמצע נראה בסדר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1297195:

כנ"ל
וסתם- זה כנראה הדפסה ולא גלופה, אז למה לא להכניס קצת אפור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1297208:
כנ"ל
וסתם- זה כנראה הדפסה ולא גלופה, אז למה לא להכניס קצת אפור?

איפה להכניס אפור?

• הוסף לסימניות
הייתי בטוחה שזו גלופה. זו הדפסה רגילה? צבעונית? כי אם כן, אפשר לשלם גווני חום או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1297251:
הייתי בטוחה שזו גלופה. זו הדפסה רגילה? צבעונית? כי אם כן, אפשר לשלם גווני חום או משהו כזה.

עוד לא החליטו אם צבעונית או ש"ל

• הוסף לסימניות
2

עוד נסיון

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 23.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
תודה רבה
מאיפה העיטורים האלו?

• הוסף לסימניות
מרחבי האינטרטנט ידידי

• הוסף לסימניות
איך עכשיו?

קבצים מצורפים

• 2.PNG
    KB 39 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
מסגרת מסביב לעמוד

איך זה?

קבצים מצורפים

• 3.PNG
    KB 9 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה