כללי כריכה לקטלוג ספרים ברסלב

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בניית עקומות בקורל, עיבוד פוטושופ.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 437.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
ממש לא טוב.
האפקטים נראים לא מקצועיים בעליל, אף אם אתה התכוונת למשהו אחר.

• הוסף לסימניות
יפה מאד מאד. קולע למטרה.

בעמוד השיש הייתי משחקת עם הכהות והבהירות כדי להדגיש את העומק, זה נראה עכשיו יותר כמו מלבן גזור מטקסטורה של שיש. כנ"ל בבסיס- נראה חד מיימדי

• הוסף לסימניות
יפה מאד
צבעים של ברסלב

לא כל כך ברור לי מה זה באמצע?! (האיור)

• הוסף לסימניות
ממש לא מוצלח צר לי לצער אותך
גם טכנית וגם מבחינת רעיון כחסיד ברסלב אני אומר לך שזה לא הכיוון, מה גם שרוב הספרים מופצים לציבור חילוני ומסורתי ולכלל ישראל
צריך משהו שקצת יותר מראה "רוחניות"
סליחה נשמה אבל צריך יותר מחשבה כאן
ועוד "נחל נובע מקור חכמה" נהגו אנ"ש לא לשנות ולהמציא כל מיני

• הוסף לסימניות
1. סקיצה
2. אין מקום לגימור במסגרת המחיר
3. אכן טעות בכיתוב.

• הוסף לסימניות
מה זה אין מקום לגימור?
אז מה תעשה חצי עבודה?
סליחה אם היתי תקיף מדי

• הוסף לסימניות
1. תמורת המחיר יש תקציב זמן.
2. זה לא חצי עבודה, זו עבודה שלימה

• הוסף לסימניות
קצת מזכיר "צלב"... :)

• הוסף לסימניות
צבע הצהוב כתום למעלה בתוך העיטור (הברז אולי בדימיון) לא כ"כ מתאים.

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי לעשות את הטקסטורה של המים החיצונית כמו הפנימית.

איזה פונט זה? מאד אהבתי אותו

• הוסף לסימניות
גם אני לא מבינה, וחבל.

• הוסף לסימניות
kcbv

בחיפוש אחר כל ההודעות שנכתבו ע"י שמתי לב שהרבה מתוכם יש פעמיים, מה ההסבר של זה?

• הוסף לסימניות
זה קשור למקינטוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה