כללי כריכה לקלסר למדריכות - איך זה?

• הוסף לסימניות
עיצבתי כריכה לקלסר עבור מדריכות, העבודה היתה מהרגע להרגע, מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• קלסר.jpg
    KB 789.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה מאד.
איזה פונט זה?

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד.
יצרת את האימג' בעצמך, או שזה קומפלט ממאגר תמונות?

אני רואה שאת מנצלת את הפונט הזה עד הסוף... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;641384:
יפה מאד.
איזה פונט זה?

נכתב ע"י naamah;641386:
חמוד מאוד.
יצרת את האימג' בעצמך, או שזה קומפלט ממאגר תמונות?

אני רואה שאת מנצלת את הפונט הזה עד הסוף... :)

תודה לכולם,

השביל ממאגר תמונות אבל לא שמתי אותו קומפלט קצת חתכתי אותו, והמשפך הוא תמונה נפרדת.

אני באמת מנצלת את הפונט כי הוא חדש אצלי :)
זה "אטרקציה" של פונטייפ

• הוסף לסימניות
איזה פונט מדהים.
איזה עבודה מדהימה.

• הוסף לסימניות
מקסים ממש ממש יפה, וגם ממש מתאים למדריכות.
לא יודעת איך שרואים את זה גם בלי לקרא את ה"הסבר" רואים שזה לבנות סמינר,
יפה מאד!
ואם מותר רק הערה קטנה, הפונט מקסים ובכ"ז משהו הפריע לי בטיפוגרפיה,
(אולי להוריד את הימין לשורה שלישית מתחת ל"רגל" כשה -ן' יוצאת מעבר ל- ל' של "להתחיל"?,צריך לנסות לסדר שם משהו...)
ושוב...
חוץ מזה ממש מרשים!

• הוסף לסימניות
אני חייבת לומר, כשקראתי את הפתיח לאשכול, קלסר למדריכות מהרגע להרגע - לא תכננתי כזה דבר.
מקסים!

• הוסף לסימניות
בהחלט מדהים עבודה כזו מורכבת מהרגע להרגע
גם אהבתי את השילוב של ה ת' עם הל'

• הוסף לסימניות
עיצוב נהדר!
מלבלב ומזמין רוח התנדבות צעירה!

• הוסף לסימניות
מהמם!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה