כללי כריכה: ספר חידושי תורה

• הוסף לסימניות
פורצ'ס.
לא להתייחס לשדרה. עדיין לא טיפלתי בה.
תודה רבה

יש בהמשך אחרי שיפוץ קל.

קבצים מצורפים

• כריכה.jpg
    KB 357.1 · צפיות: 33
  • הדמיהcopy.jpg
    KB 278.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
לא כל כך מבינה בעיצובים בסגנון הזה אבל הערות טכניות -
צורת הניקוד לא טובה, צריך להחליף אותו בניקוד עגול
וגם לבדוק את הניקוד הנכון

• הוסף לסימניות
יפה בהחלט.

כדאי לעבוד על הגימורים הקטנים כדי שיהיה מושלם.
והניקוד הנכון הוא: חַדֵּשׁ וְהָבֵא (עם ש' ימנית, כמובן).

• הוסף לסימניות
עיצוב נקי מאוד, בתקווה שהוא מתאים לרושם שמבקשים ליצור.

צודקים המעירים לגבי הניקוד ולגבי עיצובו.

בנוסף, לטעמי, המרכאות מיותרות, וגם שלוש הנקודות. אם השם ראוי ומתאים לצרכים הספציפיים דכאן, הוא עומד בזכות עצמו. אם צריכים 'להתנצל' עליו [בדמות מרכאות ונקודות] הוא צריך לעוף.

בקטנה, למטה אפעס מדי הרבה טקסט גדול. או שמקצרים אותו קצת, או שמבליטים מילה שתיים ואת היתר מקטינים.

בקטנה 2, הציטוט משמאל לא מוכר לי. אם הכוונה לציטוט מהיה"ר בחנוכה, חסר מזרע זרענו, אם זה איכפת שם למישהו. לי זה טיפה לא זרם לעין. וכמובן גם, זרענו, ולא זרעינו.

• הוסף לסימניות
לא ימוש התורה? זה ממש לא תקני. ימוש לשון זכר, התורה לשון נקבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קברניט;607372:
עיצוב נקי מאוד, בתקווה שהוא מתאים לרושם שמבקשים ליצור.

צודקים המעירים לגבי הניקוד ולגבי עיצובו.

בנוסף, לטעמי, המרכאות מיותרות, וגם שלוש הנקודות. אם השם ראוי ומתאים לצרכים הספציפיים דכאן, הוא עומד בזכות עצמו. אם צריכים 'להתנצל' עליו [בדמות מרכאות ונקודות] הוא צריך לעוף.

בקטנה, למטה אפעס מדי הרבה טקסט גדול. או שמקצרים אותו קצת, או שמבליטים מילה שתיים ואת היתר מקטינים.

בקטנה 2, הציטוט משמאל לא מוכר לי. אם הכוונה לציטוט מהיה"ר בחנוכה, חסר מזרע זרענו, אם זה איכפת שם למישהו. לי זה טיפה לא זרם לעין. וכמובן גם, זרענו, ולא זרעינו.
המרכאות וה3 נקודות - זה בקשה של הלקוח, שלא מוכן לוותר על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;607506:
לא ימוש התורה? זה ממש לא תקני. ימוש לשון זכר, התורה לשון נקבה.
אני מכירה שיר עם המילים האלו, אין לי מושג מה המקור שלהם.
בכל אופן זה רק היה הצעה לטקסט והלקוח אמור להחליט מה לכתוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;607036:
יפה בהחלט.

כדאי לעבוד על הגימורים הקטנים כדי שיהיה מושלם.
והניקוד הנכון הוא: חַדֵּשׁ וְהָבֵא (עם ש' ימנית, כמובן).
תודה לא שמתי לב.

• הוסף לסימניות
טיפלתי בטקסט הקטן בתוך המגילה. עכשיו זה טוב?
ותודה לכל המגיבים.

קבצים מצורפים

• כריכה.jpg
    KB 351.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הניקוד עדיין לא נכון, צריך דגש בד', וגם את הצֵירֵי להזיז ימינה, מתחת לרגל של האות ד'.

• הוסף לסימניות
דווקא הטקסט במגילה לפני זה היה יותר טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה