כללי כריכה עם הטבעות

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מעצבת כריכה עם הטבעות.
2 הטבעות - שחור וכסף.
אשמח לשמוע חוות דעתכם.
תודה!

קבצים מצורפים

• הדמיה cop1y.jpg
    2.3 MB · צפיות: 19
  • שחור.jpg
    KB 233.1 · צפיות: 18
  • כסף.jpg
    KB 122.5 · צפיות: 14
  • הדמיה חיי דוד.JPG
    1.1 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיליון;860454:
פעם ראשונה שאני מעצבת כריכה עם הטבעות.
2 הטבעות - שחור וכסף.
אשמח לשמוע חוות דעתכם.
תודה!

לדעתי זה יפה. רק הייתי מחליף את הפונט לפחות משדר מיושן, קידוש זה כמעט פונט סת"ם.
אפילו ליוורנה, או אשר, תהילה, ספרדי, שלמה,
(הכל מפונטביט, שאני רואה שיש לך חבילה מהם)

עוד דבר, בזה אני פחות מבין, אז בדקו היטב!
ראיתי שיש הופכים את סדר ההטבעות, הכסף קודם ועליו השחור, והשחור הוא גם "עמוק", במקום גם הטבעת בליינד.
ראיתי זאת למשל בסדרת ספרי מוסר של "אור החיים", בחלקם.

אם עושים כך, כדאי לצמצם את העובי של החורים שבשחור, ולהגדיל את עובי הכסף, כך שבעצם הכסף גולש עד מתחת לשחור.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה