כללי כריכה צבעונית עם השבחות, איזה נראה לכם יותר טוב ואיזה מתאים יותר?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
הנה לפניכם כריכה חדשה צבעונית עם השבחות (זהב, יו בי סלקטיבי והבלטה) שאני מעצב כעת,
התוכן מבפנים הוא רשימות מאחד מזקני חסידי סקווירא שרשם לו לפני הרבה שנים עובדות והנהגות של כ"ק מרן אדמו"ר מסקווירא ז"ל , ועכשיו הוא מוציא את זה לאור, ורצה כריכה מכובדת. וזה הדוגמה שעשיתי לו,
אני אשמח לשמוע מכם החו"ד בכלל על העיצוב, וגם איזה צבע אתם חושבים יהיה יותר יפה ויותר מתאים לספר כזה?

תודה מראש
מנדי ברוין - פאר הספר

קבצים מצורפים

• KB 424 · צפיות: 91
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד רק חשוב מאוד להדפיס בדפוס איכותי ברמה טובה ולעבוד מול הדפוס ולראות שהצבעים האלה ישארו אחרת יהיו הרבה אכזבות מנסיון מר

• הוסף לסימניות
העיצוב מיוחד במינו, גם של הכריכה וגם של העמוד הפנימי
הכריכה הכחולה יפה יותר לדעתי
אגב, באיזה גודל מדפיסים? כי אם גדול יותר מ-A5 יתאים יותר עימוד בשני טורים ולא טור אחד
תצליחו!

• הוסף לסימניות
מרשים ביותר!!
לדעתי הכריכה הכחולה יותר מושכת.

• הוסף לסימניות
אכן עיצוב מכובד ביותר! לדעתי הכריכה הכחולה הרבה יותר מתאים

• הוסף לסימניות
יפהפה. כדרכך.
שניהם יפים. הכחול למי שמחפש חדשנות. והחום למי שרוצה לגרוס תדיר את מה שכבר גרסו כולם :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי נאה;n5041421:
יפהפה. כדרכך.
שניהם יפים. הכחול למי שמחפש חדשנות. והחום למי שרוצה לגרוס תדיר את מה שכבר גרסו כולם :)

צודק!!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד, מרשים ומיוחד.
לאנינות טעמי, החום יתאים יותר לטעם הישן נושן של הסקווראי וישתלב מצויין עם החעניאקיש'קייט והשטיוול...

• הוסף לסימניות
האותיות הכחול הרבה יותר בולטות ונראות מאשר בחום ולכן הייתי בוחר את הכחול...

התוכן מדהים..

• הוסף לסימניות
יפיפה כ"כ!!!

בלי לגעת ב"מתקדם, חדשני, ישן" וכו'
הקונטרס בצבעים של הזהב-טורקיז מוצלח הרבה יותר
(אגב, אני רואה את זה כטורקיז בזמן שכולם ציינו כחול, זו תצוגת המסך שלי?)

משהו קטנצ'יק: יש בעיית מרכוז קטנה, אלמנט כלשהו לא ממורכז במידה הנכונה
לא מצליחה בשעה כזו לשים את האצבע על הנקודה המדוייקת, אבל משהו זז קצת.
כדאי לבדוק את הנ"ל

עבודה מדהימה!
הצלחות!

• הוסף לסימניות
וואוו!!
כזה עיצוב וכזו כריכה צריכים דפוס מוקפד ואיכותי.
אצל מי זה מודפס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה