כללי כריכה צבעונית עם השבחות - איזה נראה לכם יותר יפה?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• דעקל אגרת מפורשת.jpg
    דעקל אגרת מפורשת.jpg
    KB 662.8 · צפיות: 64
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 710.9 · צפיות: 32
  • 4.jpg
    4.jpg
    KB 709.5 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
מיוחד!!!
אהבתי את השלישי

• הוסף לסימניות
אהבתי תשלישי
הוא מפריד נורא יפה את הכיתוב מהרקע

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון,
השניים האחרים עמוסים מידי.

יפה מאד

• הוסף לסימניות
גם לדעתי האחרון
הרגל של השולחן שיוצאת החוצה נראה מוזר ומלגן בעין

עבודה יפה!

• הוסף לסימניות
עבודות מיוחדות.
לדעתי השני.

• הוסף לסימניות
אהבתי שהשולחן פורץ. זה עושה מראה תלת מימדי. השלישי יותר שטוח

• הוסף לסימניות
אני בעד השני
עבודה יפה מאד!!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד.
אני הייתי לוקחת את הקלף (שעליו כתוב אגרת מפורשת)
ושמה אותה בכריכה השלישית, שהיא בעיני הכי פחות עמוסה.
עבודה יפה!!

• הוסף לסימניות
מדהים כהרגלך!

הראשון לא, מבין השני לשלישי הייתי בוחר את השלישי, אם היית מעלה רק את השני הייתי הולך על זה בעניים סגורות....

• הוסף לסימניות
דלימה! לבחור בין מיוחד למהמם...
הצלחות.

• הוסף לסימניות
עבודה מושקעת ויפה
הכריכה השלישית מוצלחת וברורה לעין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה