כללי כריכה צבעונית

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוות דעת שלכם :)
כמובן שהשדרה אמורה להיות יותר גדולה ואז אוכל לשחק עם המלל יותר טוב, אבל לבנתיים זה הגודל של הדוגמית שהלקוח רוצה

קבצים מצורפים

• כריכה חדשה בודדת רשבי2.png
    KB 518.5 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אין הערות!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
בקטנה, הנוצה לא יושבת טוב על הקלף, אולי לשחק עם הצל.

• הוסף לסימניות
יפה!
הפריע לי הבגד הכחול של הרב (איזה רב זה?)
וגם ה"100,000 עותקים - את זה צריך לשים מקסימום מאחורה...

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות הרשב"י :)

• הוסף לסימניות
:eek:

:cool:

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
הציור צריך עיבוד, כרגע הוא נראה קצת בוסר.

• הוסף לסימניות
יפה.
וכצו שאמרו קודמי, הציור...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
הייתי מוריד את הפס הימני והאמצעי בכריכה הקידמית
לעניות דעתי אין לו שום מטרה, והוא קצת גורע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;1217256:
יפה מאוד
הייתי מוריד את הפס הימני והאמצעי בכריכה הקידמית
לעניות דעתי אין לו שום מטרה, והוא קצת גורע

ככה הלקוח ביקש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל+;1217186:
יפה מאוד.
הציור צריך עיבוד, כרגע הוא נראה קצת בוסר.

מה הכוונה בוסר, אני לא הצייר

• הוסף לסימניות
יפה ומרשים מאוד, אני משום מה הייתי פשוט הופכת את הציור של הרב עם הפנים למרחב, כרגע זה עושה לי הרגשה של 'תקוע לשדרת הספר' יכול להיות שזה רק הרגשה אישים שלי.... חוץ מזה הכל ממש מושלם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה