כריכה קשה

• הוסף לסימניות
אני שואל את ציבור המעמדים איפה אתם מדפיסים ספרים בכריכה קשה אבל כמות קטנה ?לדוגמא 100 עותקים

הרבה פעמים הדפסתי אצל דפוס זול וידוע, אבל לאחרונה לא הייתי כ''כ מרוצה.

כעת אני צריך להדפיס בין 150-200 עותקים של ספר 530 עמודים, 16.5*23.5, נייר לבן 80 גרם, כריכה קשה ג' גלופות (מגלופות קיימות של המדפיס, חוץ מהמלל כמובן)

אין לשלוח הצעות מחיר אא''כ הוא מתחרה עם הזולים

• הוסף לסימניות
ח ח ח????????????????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עקיבא1;1707507:
אני שואל את ציבור המעמדים איפה אתם מדפיסים ספרים בכריכה קשה אבל כמות קטנה ?לדוגמא 100 עותקים

הרבה פעמים הדפסתי אצל דפוס זול וידוע, אבל לאחרונה לא הייתי כ''כ מרוצה.

כעת אני צריך להדפיס בין 150-200 עותקים של ספר 530 עמודים, 16.5*23.5, נייר לבן 80 גרם, כריכה קשה ג' גלופות (מגלופות קיימות של המדפיס, חוץ מהמלל כמובן)

אין לשלוח הצעות מחיר אא''כ הוא מתחרה עם הזולים

אתה מוזמן לשלוח בפרטי את ההצעת מחיר שאתה מקבל בדרך כלל ואני אבדוק אם אני יכול להשוות או להוריד. אצלי בכל מקרה הספר יוצא באיכות גבוהה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה