כללי כריכה רכה שתזכיר כריכה בהטבעה

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב כריכה רכה שתראה כמו כריכה בהטבעה
את הכריכה אעשה כמובן באילוס',
אבל איך אעשה את ההבלטות? בפוטושופ? נראה לי שזה די יכביד על כל העסק.

• הוסף לסימניות
ברור שבפוטושופ
אני עושה את זה הרבה

• הוסף לסימניות
הבלטות והדמיות של הטבעות עדיף לעשות בפוטושופ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1389318:
אני צריכה לעצב כריכה רכה שתראה כמו כריכה בהטבעה
את הכריכה אעשה כמובן באילוס',
אבל איך אעשה את ההבלטות? בפוטושופ? נראה לי שזה די יכביד על כל העסק.

למה כמובן?
יש הרבה כריכות שפשוט נולדו לעיצוב בפוטושופ.

(גילוי נאות: באופן אישי אני אוהבת לעצב כריכות בפוטושופ. מקסימום ממקמת באינדיזיין ומוסיפה שם טקסט אם צריך. סגירה כמובן מבצעים באינדיזיין ומשקל הקובץ סביר בהחלט).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1389512:
למה כמובן?
יש הרבה כריכות שפשוט נולדו לעיצוב בפוטושופ.

(גילוי נאות: באופן אישי אני אוהבת לעצב כריכות בפוטושופ. מקסימום ממקמת באינדיזיין ומוסיפה שם טקסט אם צריך. סגירה כמובן מבצעים באינדיזיין ומשקל הקובץ סביר בהחלט).

למה כמובן?
כי באילוס' יותר נח לעבוד על עיטורים וכד'

• הוסף לסימניות
תבני באילוס את הדוגמא ותוציאי לפוטו שופ להבלטות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1389752:
תבני באילוס את הדוגמא ותוציאי לפוטו שופ להבלטות

ואחרי שיהיו לי ההבלטות, נראה לי שהכי טוב שאעצב באינד' את הכל
הרבה יותר נח להסתדר איתה מאשר עם הפוטושופ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה