כללי כריכה של ספר

• הוסף לסימניות
א. איך אני בונה פריסה לכריכה לספר רגיל, שדרה 4 ס"מ. למישהו יש אולי?
ב. זקוקה להדמיה על כריכה של ספר, והסבר מפורט איך עושים הדמיה.

• הוסף לסימניות
מישהו?

• הוסף לסימניות
סליחה שאני רודפת אחריך לכל מקום...
א. תבקשי מבית הדפוס פריסה עם כל הבלידים, ביגים וכדו'.... ואז העבודה תהיה מסודרת. מנסיון!. לכל בית דפוס יש העדפות אחרות.
ב. הדמיה לכריכה תעשי עם 'אקשן' מתאים בפוטושופ. יש המון אקשנים בפרוג .

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש אקשנים בפרוג, אבל אני ישמח אם מישהו יחסוך לי חפירה באתר.

• הוסף לסימניות
למה צריך פריסה???
לכריכה רכה פותחים מסמך אינדיזיין עם 3 עמודים, מצמידים אותם אחד לשני, משנים את הרוחב של האמצעי לרוחב של השדרה, וזהו
לכריכה קשה יש כאלה שמעדיפים עם 5 בשביל הביגים

• הוסף לסימניות
למה שלוש עמודים אברהם

• הוסף לסימניות
כי כך נוח לשחק עם השדרה אם לא יודעים מראש את הגודל

• הוסף לסימניות
למה צריך פריסה???
לכריכה רכה פותחים מסמך אינדיזיין עם 3 עמודים, מצמידים אותם אחד לשני, משנים את הרוחב של האמצעי לרוחב של השדרה, וזהו
לכריכה קשה יש כאלה שמעדיפים עם 5 בשביל הביגים

איך משנים את הרוחב של העמוד האמצעי, בלי לשנות את הרוחב של שני העמודים האחרים,
ניסיתי בכל דרך ולא הלך.
יש מי שיודע?

• הוסף לסימניות
איך משנים את הרוחב של העמוד האמצעי, בלי לשנות את הרוחב של שני העמודים האחרים,
ניסיתי בכל דרך ולא הלך.
יש מי שיודע?
תפוס את העמוד הספציפי ותשנה את הגדרות המרג'ינס שלו לאפס ואח"כ תצר אותו בכלי PAGE TOOL....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה