כללי כריכה 3 גלופות (הדמיה)

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם
מה טוב
מה פחות
מה מומלץ לשנות
וכו'

קבצים מצורפים

• הדמיה כריכה.jpg
    KB 764.5 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד
לפי איך שאני מבין מההדמיה, כל הכריכה שוקעת ורק הטקסטורה והמילים בולטות, ויש שממליצים לא לעשות שטח בליינד גדול כי הגלופה לא לוחצת טוב על הכריכה.
''הגדה'' לא כותבים עם א' ''אגדה''?
אם זה ליקוטי הלכות, למה זה נקרא חידושי אגדות, ומה שייך המאמר ''למוד אגדה''?

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה מאד,
מבחינה טכנית, קשה לתת חוות דעת על סמך ההדמיה בלבד,
צריך לראות את הקבצים לגלופות.

• הוסף לסימניות
תעלה גלופות
כמו שכתבו כבר יש כאן דברים לא מציאותיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1663627:
יפה מאוד
לפי איך שאני מבין מההדמיה, כל הכריכה שוקעת ורק הטקסטורה והמילים בולטות, ויש שממליצים לא לעשות שטח בליינד גדול כי הגלופה לא לוחצת טוב על הכריכה.
''הגדה'' לא כותבים עם א' ''אגדה''?
אם זה ליקוטי הלכות, למה זה נקרא חידושי אגדות, ומה שייך המאמר ''למוד אגדה''?
א. בעבר עשיתי כך שכל הכריכה שוקעת וקצת מאוד בולט, ויצא יפה מאד
ב. אגדה ניתן לכתוב כך וניתן כך. בספרי הנוסח הוא עם ה', כפי שמופיע בהדמיה
ג. זה ספר שמלקט את חידושי מוהר"ן מברסלב ובעיקר תלמידו מוהרנ"ת - על סדר העין יעקב. בנוסף יש נספח של מפתחות לליקוטי הלכות על סדר הש"ס.

נכתב ע"י yhk;1663756:
תעלה גלופות
כמו שכתבו כבר יש כאן דברים לא מציאותיים

מה לא מציאותי, אשמח לפירוט.

• הוסף לסימניות
יש לזה גלופה "זכרית", מטביעים איתה מהצד הפנימי של הכריכה (כמו שעשו שוטנשטיין), הבנתי שהיא יקרה יותר, או שאולי קרטון עבה והטבעה במכונה הידראולית יספק תוצאה טובה?
אפשר להתייעץ עם מוישי גרף.

• הוסף לסימניות
למה לא תשים אותו עיטור כסף ששמת בחזית גם בגב? תמיד מושלם שמשתמשים באותם אלמנטים בחזית ובגב אין צורך לשים עיטור שונה.
המילה הנחל מורחבת כ"כ עד שאפילו רחבה יותר מ2 המילים מעליה וזה מיותר ממש, לפחות שיהיה באותו רוחב.
קשה לראות מה עוד באיכות כזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;1664158:
יש לזה גלופה "זכרית", מטביעים איתה מהצד הפנימי של הכריכה (כמו שעשו שוטנשטיין), הבנתי שהיא יקרה יותר, או שאולי קרטון עבה והטבעה במכונה הידראולית יספק תוצאה טובה?
אפשר להתייעץ עם מוישי גרף.

הבנתי שגלופה בולטת זה לא שייך בסקאי. רק בכריכות פרוצס שעושים זאת על הכרום הדק לפני הדבקתו לקרטון. שלא כמו סקאי שמבוצע אחרי ההדבקה לקרטון.
שוטנשטיין לא עשו גלופה בולטת. היא שקועה. פשוט ליטשו ידנית בשיפוע את הקווים התוחמים ככה שלא מרגישים בהם.
גם בפרלוד עושים הטבעות שהם קוראים להם תלת מימד והכוונה שיש שליטה גם בדפנות. למשל ניתן ליצר צורת מעין יהלום

• הוסף לסימניות
טיפוגרפיה לא טובה וחבל העיצוב יפהפה

• הוסף לסימניות
שוטנשטיין זו גלופה תלת מימדית, שנעשית באופן ידני. המון שעות עבודה, ומחיר מאוד גבוה.

למיטב ידיעתי, מבין יצרני הגלופות, אדיגרף הוא היחידי שעושה דברים כאלה.

• הוסף לסימניות
גלופות עם כמה שינויים

הנה הגלופות, עם כמה שינויים לפי הסבריכם המלומדים

האם עכשיו זה בסדר?
יש עוד מה לתקן?

משום מה אני לא מצליח עכשיו לעשות הדמיה

קבצים מצורפים

• בלינד.pdf
    KB 161.2 · צפיות: 42
  • כסף.pdf
    KB 43.4 · צפיות: 31
  • שחור.pdf
    KB 4.8 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
תעבה את הלבן בחידושים וביאורים ובמילה ספר
וכן בשפת הנחל בשדרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yhk;1670660:
תעבה את הלבן בחידושים וביאורים ובמילה ספר
וכן בשפת הנחל בשדרה

"שפת הנחל" זה רק בלינד, ללא כסף
עדיין צריך לעבות לדעתך?

• הוסף לסימניות
נכון
כל קו לבן מדי דק אמור להימחק

• הוסף לסימניות
משום מה אני לא מצליח לעשות הדמיה מהגלופות שהעליתי (כאן)

ניסיתי ע"פ ההדרכה של אליעזר בסרטון שהוא העלה פעם ולא מצליח לי

מישהו יכול לעשות לי את זה?

(את ההדמיה בתחילת השרשור עשיתי בלי גלופות, בשיטה של איתמר - לבנות את ההדמיה ואח"כ את הגלופות)

• הוסף לסימניות
תשלח מופרד אעשה לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה