כללי כריכה 3 הטבעות - נא חוו"דכם

• הוסף לסימניות
השני ממש יפה אחי, הרבה יותר ברור והטקסט הרבה יותר נוח. אגב אולי אני טועה אבל בכותרת המילה "ספר" נוטה מעט שמאלה יותר משלושת המילים שמתחתיה לא?

• הוסף לסימניות
אז נסחפנו לסגנון החסידי? (בשני)
בעיני הראשון. הוא יציב, מענין, לא שגרתי וסתם יפה.

• הוסף לסימניות
יפה יפה!
הייתי הולך על הראשון.

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני יותר

• הוסף לסימניות
השני הוא יותר יפה וזהו רעיון חדש - באמת
וגם מי עשה הגרפיקא? זה נראה כעבודה של מושקין!

• הוסף לסימניות
הראשון יותר נקי ויפה לדעתי

• הוסף לסימניות
הראשון..
יותר נקי עם טיפוגרפיה חזקה..

• הוסף לסימניות
בוודאי שהראשון, רק במילה הראשונה - זה נראה הדרן, אולי להאריך את ה-ך

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון מקסים!
אבל משום מה זה נראה מתאים לספר בפתיחה אנגלית, אולי כדאי לעשות בדיוק הפוך?

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
נראה באמת כמו פתיחה באנגלית
p.s.
congratulations על הלוגו!
עושה לי אור בעינים,
נראה שעשו עוד כמה שיפוצים קלים באתר?!

אהבתי את השני יותר- יותר מיוחד, אבל מפריע לי הטקסט לאורך

• הוסף לסימניות
הראשון יפה וייחודי!

עבודה מאוד יפה!

מתלמידיו של מושקין...(השי"ת ירפאהו בקרוב)

• הוסף לסימניות
הראשון מצוין. בשני הטקסט קשה לקריאה, דבר שקוראים מאד לא מחבבים. הם רוצים לקרוא בקלות, הם לא מחפשים עיצובים.

רק המלה 'הדרך' מורחבת לא טוב.

• הוסף לסימניות
שניהם יפים,
הייתי הולך על הראשון שנראה לי יותר מסודר ונקי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה