כללי כריכה

• הוסף לסימניות
חסר פה משהו אבל מה כבר אפשר להוסיף?
למטה צריך להשאיר מקום להקדשה

קבצים מצורפים

• חזית שב'ח הקטורת.jpg
    KB 295.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לדעתי להחיף את המחתש לחדש (כשהוא היה בביה"ק הוא היה נקי ומצוחצח מזהב טהור)

• הוסף לסימניות
על מה הספר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה_פה;600020:
פירוש על פיטום הקטורת
במבט ראשון זה נראה ספר על העישון סיגריות
וחוץ מזה העשן של הקטורת עלה ישר ולא התפזר לצדדים

• הוסף לסימניות
יפה מאד, אבל נראה ספר עלילתי ולא תורני.
למה שבח בר"ת?

קחי בחשבון ששב"ח= שוהים בלתי חוקיים
מה שמוסיף לזה נופך עלילתי...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה

אבל עדיף לבטל את המרכאות בשב"ח (אם זה אפשרי כמובן) כי אני חשבתי שמדובר בשבחי"ם שמעשנים קטורת...;)

• הוסף לסימניות
חייבים להשאיר את הראשי תיבות שהם-שיעורים בהגדות חזל. אשמח לשמוע רעיונות איך זה לא יראה "ספר מתח" כהגדרתם

• הוסף לסימניות
זה ספר מתח?
אם לא, אני לא רואה סיבה לעצב אותו כמו מותחן של טום קלנסי.

הכיוון המינימליסטי הוא מצויין, אבל הבחירות העיצוביות צריכות להיעשות בהתאם לתוכן הספר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה_פה;600269:
חייבים להשאיר את הראשי תיבות שהם-שיעורים בהגדות חזל. אשמח לשמוע רעיונות איך זה לא יראה "ספר מתח" כהגדרתם

1. אפשר לכתוב למטה "ביאור לפיטום הקטורת" וכדו'
  2. אפשר לשים כלי זהב חדש ומבריק שיזכיר את ציורי כלי המקדש
  3. אפשר לשים ציור של כלי הקודש בידי הכהן הגדול
  4. אפשר לעשות שהעשן יצא מהכף שהי' במקדש
ואחרון אחרון חביב אפשר להוסיף את המילה "ספר"

• הוסף לסימניות
אני חושב שאם הרקע יהיה תכלת (שמשום מה יותר מזכיר לי את בית המקדש, אולי אצל אחרים לא) נגיד ולא שחור זה יותר יתחבר לזה מאשר לספר מתח.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הערות המחכימות. אני מתחילה בעבודה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה