שיתוף כריכות ספרי קודש: עבודות מהתקופה האחרונה #2

• הוסף לסימניות
1.
דרוש-המלבוש---הדמית-ספר.jpg

2.
מרא-דעובדא---הדמית-ספר.jpg
3.
ספר-ההפטורת---הדמית-ספר.jpg

4.
ראשית-דרכו---הדמית-ספר.jpg

5. (כריכה רכה)
עדותיך-שעשועי---הדמיה.jpg

• הוסף לסימניות
ליגה אחרת..

• הוסף לסימניות
אליפות!

זר לא יבין כמה קשה לעצב את הכריכה הראשונה, הוצאת את זה הכי טוב שיכול להיות....
וכל השאר מדהיםם כרגיל....

תמשיך להגדיל תורה ולהאדירה.

• הוסף לסימניות
כמובן יפה מאוד. הגרדיינטים שמופיעים בהטבעות הזהב הם חלק מהמוקאפ? זה נראה כאילו יש מעברים בין זהב לכסף, מה שלדעתי נראה פחות מוצלח.

• הוסף לסימניות
כמובן יפה מאוד. הגרדיינטים שמופיעים בהטבעות הזהב הם חלק מהמוקאפ? זה נראה כאילו יש מעברים בין זהב לכסף, מה שלדעתי נראה פחות מוצלח.
זה לא המוקאפ, זה הדמיה שאני עשיתי (לפני המוקאפ), אני יודע שיש לי בעיה בזהב ובכסף
אני ינסה להבא לשפר
תודה

איך הצלחת לעצב את הראשון:eek:
אחד הספרים שהייתי צריך לעשות יותר מכמה סקיצות....
בסוף יצא טוב עם סייעתא דשמיא

ותודה לכל מי שאהב, ועוד יותר למי שהשאיר פידבק, נותן מרץ להמשיך לשבור את הראש:D.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה