כריכת זכוכית ל'אמא של הבלגן' - על תהליך יצירה אמנותי

• הוסף לסימניות
מטורף לגמרי
אומנות שעושה טוב!

• הוסף לסימניות
וואווו, איזה יצירתי וכיפי!
אליפות החשיבה והביצוע!!!

מקווה שזה בסדר לשאול,
מראש המילה בלאגן כתובה כאן בלי א'? או רק כי שמתם ריבוע פחות בכריכה;)
חחח סתם קפץ לי.

• הוסף לסימניות
מקווה שזה בסדר לשאול,
מראש המילה בלאגן כתובה כאן בלי א'? או רק כי שמתם ריבוע פחות בכריכה;)
חחח סתם קפץ לי.
כך היה מראש, זה מספיק מבולגן גם בלי הא’...

• הוסף לסימניות
כמו כן לחובבי הפרטים הקטנים והז'אנר: הבית של משפחת הימלבלוי, אהמ, לא כל כך מסודר, ולכן השתרבבו לכריכה שני פריטים ששייכים למשפחת פרומן מ'ילדה נוף'. נסו למצוא אותם ;)
את הפיל ראיתי במבט ראשון, אבל מה עוד יש????
ומצאתי רק דבר אחד
מי מצאה2?
אז נעניתי לאתגר, ורציתי לרוץ לארון ספרים, אבל... אין מצב שהכריכה של "ילדה נוף" שרדה את הטלטלות הרבים שחוותה. אז החלטתי לחפור ברשת, ואכן מצאתי דמיון כלשהו בין הכריכות- עצמים כתומים בלתי מזוהים.
אבל, מה זה?!
אח"כ בביקורת שכתבה @7שבע7 לספר "ילדה נוף" מצאתי את התגובה שכדלהלן:
קליפת תפוז שנשרה לו מהילקוט כשהוא חיפש את האישור של 'ידוע לי שבני לא הכין שיעורים'
(אגב, ידעתם שכשמצטטים הודעה שציטטה הודעה, ההודעה המצוטטת בהודעה לא מצוטטת? חד גדיא חד גדיא...)
ואגב נוסף, השברים השחורים שבכריכה מוסיפה אמת לבלאגן, זה נראה כמו קליפות גרעינים שמישהו פיצח בשבת ולא אסף עד עצם היום הזה;)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שגם. המכונית שייכת. לפרומן....
היה שם הרבה משחקי מכוניות... נתי ושות' אפילו פעם אחת עשו מאמא פרומן ( בתיה אם זכרוני לא מטעה אותי) גשר 😁
ממש הוצאת לי את המילים מהפה...
בדיוק חשבתי על זה...

• הוסף לסימניות
לא רואה רכב...
1741651553912.png
1741651601077.png

• הוסף לסימניות
@Ruti Kepler - הספרים שלך הם היחידים שאני רצה לקנות עוד לפני שקוראת אפילו את הכריכה האחורית!
תענוג צרוף של עלילה, איכות, שנינות, ויצירתיות יוצאי דופן.
כמה משמח שיש ספר חדש שלך להתענג עליו!

ואי אפשר בלי בקשה -
אנוכי מבקש, הנורמלי האחרון, לחיות וחצי - כבר לא נותרה כריכה מרוב שימוש....
כל בני הבית מחכים מאד מאד לספר חדש מהסידרה הכתומה!!

[וזה מבלי להוריד מערכו של 'ילדה נוף' המדהים והמיוחד, שגם אותו קראנו עשרות פעמים.
אבל לסידרה הכתומה שמור אצלנו מקום של כבוד... (ולא רק בצד הנשי של המשפחה...)]

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איך אני מחכה לקרוא את הספר הזה! בעיקר כדי לגלות שאני לא היחידה שמחביאה מפלצות בארון;) (מפלצות שכמובן לא נשארות בארון, אלא מתפזרות בכל הבית...)
אני חושבת שלכבוד חג הסדר אפנק את עצמי בספר על בלגן:)
והכריכה - מדהימה. אפשר לעשות הרבה במחשב (כן, גם בבינה המלאכותית) ולהגיע לתוצאות מביעות רצון (כלומר - שמצליחות להביע את מה שהמשורר התכוון), ובכל זאת - יש משהו מיוחד יותר בעבודת היד הזו, שממחישה במדויק את הרעיון של הספר... (ובינינו - אם הילדים שלנו היו כל הזמן במחשב, מפלצת הבלגן לא הייתה כזו גדולה... אז ברוך ה' שהם לא במחשב כל היום, וברוך ה' שהכריכה ממחישה זאת במדויק עד הסוף! ובכל זאת - מזל שהספר לא כרוך ביציקת הזכוכית עצמה, כי אין שום סיכוי שהוא היה שורד בבית כמו שלנו ככה:p)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך אני מחכה לקרוא את הספר הזה! בעיקר כדי לגלות שאני לא היחידה שמחביאה מפלצות בארון;) (מפלצות שכמובן לא נשארות בארון, אלא מתפזרות בכל הבית...)
אני חושבת שלכבוד חג הסדר אפנק את עצמי בספר על בלגן:)
והכריכה - מדהימה. אפשר לעשות הרבה במחשב (כן, גם בבינה המלאכותית) ולהגיע לתוצאות מביעות רצון (כלומר - שמצליחות להביע את מה שהמשורר התכוון), ובכל זאת - יש משהו מיוחד יותר בעבודת היד הזו, שממחישה במדויק את הרעיון של הספר... (ובינינו - אם הילדים שלנו היו כל הזמן במחשב, מפלצת הבלגן לא הייתה כזו גדולה... אז ברוך ה' שהם לא במחשב כל היום, וברוך ה' שהכריכה ממחישה זאת במדויק עד הסוף! ובכל זאת - מזל שהספר לא כרוך ביציקת הזכוכית עצמה, כי אין שום סיכוי שהוא היה שורד בבית כמו שלנו ככה:p)
מקווה שלא תופתעי מי המפלצת בספר...

• הוסף לסימניות
רק לי זה עדיין נראה סוכריות ג'לי?

ואי אפשר בלי בקשה -
אנוכי מבקש, הנורמלי האחרון, לחיות וחצי - כבר לא נותרה כריכה מרוב שימוש....
כל בני הבית מחכים מאד מאד לספר חדש מהסידרה הכתומה!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• הוסף לסימניות
אחלה ספר.
הומור, שנינות, ומסר.
הסיפור הראשון שהייתי קוראת איך שאני פותחת את העיתון.
אם יש לי ביקורת עליו, זה שהוא קצר מידי. רציתי שימשיך וימשיך וימשיך.
תביאי לנו עוד בסגנון הזה, אין לנו הרבה כאלה.

והינדה תותחית, אומנית עם נשמה. ובכלל, אישה עם אישיות מיוחדת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה