כריכת זכוכית ל'אמא של הבלגן' - על תהליך יצירה אמנותי

• הוסף לסימניות
- מזל שהספר לא כרוך ביציקת הזכוכית עצמה, כי אין שום סיכוי שהוא היה שורד בבית כמו שלנו ככה:p)
באמת בהתחלה התבלבלתי וחשבתי שיצא לאור, ספר עם כריכה מזכוכית.... :sne:
כבר שנים לא מחזיקה מעמד בקריאת ספרים,
בקושי עם כותרות של עיתון..:geek:
כמעט דילגתי אם לא האומנות....
כ"כ יפה ומיוחד!!
אשמח לעוד שיתופים כאלו;)

(תולעת ספרים לשעבר...:cry:)

• הוסף לסימניות
עולה בחנות כמו באתר? 70 ש"ח?
כן, לצערנו מחירי ההדפסה והנייר זינקו (כמו כל ההוצאות האחרות), וכמה שרצינו להשאיר את המחיר של הספרים הקודמים (65 ש"ח), זה לא היה שייך :confused:

• הוסף לסימניות
כן, לצערנו מחירי ההדפסה והנייר זינקו (כמו כל ההוצאות האחרות), וכמה שרצינו להשאיר את המחיר של הספרים הקודמים (65 ש"ח), זה לא היה שייך :confused:
תודה על ההסבר, זה באמת קשה לקנות ספרים בכאלו מחירים...רציתי לקנות גם כמתנות...ויצא לי קצת יקר מידי. חבל.
יש ספרים שלא אכפת לי להשאיל בספריה , לקרוא ולהחזיר, ויש ספרים שהם נכס, כמו שלך, שאפשר לקרוא שוב ושוב...

• הוסף לסימניות
יין משובח בקנקן מפואר!
כ"כ מרגיש לי מכבד שחשבו על החויה שלי בתור קוראת, והשקיעו בעטיפה אומנותית
עם הרבה מחשבה, תכנון , חכמה וסודות מקופלים.

תודה מיוחדת על פרוט התהליך המרתק והמעורר מחשבה!

• הוסף לסימניות
נדיר ברעיון ביופי, בהשקעה ובביצוע. והבחירה בהינדה הרבסט נכונה ומושלמת.

אגב גם אני מחכה לספרים נוספים מהסדרה של אנוכי מבקש…
מלא הצלחה.

• הוסף לסימניות
@Ruti Kepler הספר- אין דברים כאלה!
התענגתי על כל מילה!
ההומור הדק, המושחז,
גרם לי במקום לכעוס על הילדים והבלאגן,
להסתכל על זה פתאום בשעשוע...
לא התאפקתי עד פסח...
אנא ונא! תוציאי עוד ספרים משובחים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה