- הוסף לסימניות
הוא מהכריכה של 'ילדה נוף'.(אבל רק אני לא הבנתי מה קשור הפיל???????)
ככה זה כשיש בלגן, לא תמיד יודעים מאיפה הגיע כל פריט ואיך
הוא מהכריכה של 'ילדה נוף'.(אבל רק אני לא הבנתי מה קשור הפיל???????)
של מירי קופילוביץ? ספר שווה.למה פיל לא קשור?
זה חלק מהבית, אולי הם קנו את זה אחרי שקראו את 'ילדה נוף'?
וסתם בשביל האנקדוטה, באשדוד יש עורך דין שיש לו כוננית שלמה עם קישוטי מדף - כל הקישוטים, ללא יוצא מהכלל, הם בצורה של - תנחשו...
פיל, פילים, פילונים, פיל אמא פיל גור, פוזות של פילים, פאזלים של פילים, פיל אגרטל, פיל מחזיק סכומון, פילים שונים ומשונים. העיקר, יש להם אוזני מניפה וחדק? מדהים, מקומם על המדף.
לפני זמן מה עימדתי ספר שהשחקנים בו היו פילים (ספר על גבול האליגוריה.) האמת, התחשק לי לשלוח לו את הספר הזה מתנה, עוד משהו על הכוננית. הפעם, משהו שימושי שיעסיק כמה לקוחות ממתינים...
נכון זה חמוד לראות אנשים שקועים בספר ופורצים בצחוק בלתי נשלט?@Ruti Kepler
עכשיו סיימתי את הספר
חייבת להגיד לך
שזה היה אסקפיזם מוווושלם!!!!
ואוואו כמה צחקתיי
התקפות צחוק לאורך הספר
היה מושלםם
הנהנתי חזק להזדהות בכל כך הרבה סיטואציות שמתוארות
וואו היה כיף ומושלם
שלחתי חצי משפחה שילכו דחוף לקנות כמתנה
וחבל שאני לא יכולה לצלמסך לך
את שאגות הצחוק שהולך בצאט המשפחתי
פשוט תודה על כל שורה!!!!
סקירה שפרסמתי בבלוג שלי לספר אמא של הבלגן של @Ruti Kepler
![]()
סקירה: אמא של הבלגן
רותי קפלר. הוצאת יפה נוף. 331 עמ' בלאגן או בלגן? זה לא משנה, כי בבית משפחת הימלבלוי קוראים לזה- שגרה. הספר כמו רוב הספרים של המחברת, בא לגעת בבעיה ולהציב פתרון, 'אח לילדה נוף' (על פי הכריכה האחורית…ab20402040.wordpress.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים