כללי כריכת לחוברת ספילה

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום,
מצ"ב כריכה A4 לחוברת הנכרכת ע"י ספירלה.
אנא חוו דעתכם, תודה.

קבצים מצורפים

• כריכה6.jpg
    1.2 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
בס"ד
העלתי בטעות ב-CMYK, עכשיו ב-RGB.

קבצים מצורפים

• כריכה7.jpg
    KB 474.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
בס"ד
נוו.. אין לכם מה לומר?
אני די חדש בתחום..
תודה.

• הוסף לסימניות
עיצוב די יפה

• הוסף לסימניות
ואיך זה?

בס"ד
איך זה? יותר טוב? איך הצבעים?

קבצים מצורפים

• כריכה9.jpg
    2.1 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה שוורץ;755758:
יפה ומתאים, צבעים טובים, אל תשכח שיום שישי היום...

עבר כמעט שבועיים מאז ההודעה הראשונה.

• הוסף לסימניות
בס"ד
165 צפיות ורק 3 תגובות??
בבקשה, זה יעזור לי מאוד!!
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
הצבעים בשני נראים לי יותר מתאימים.
בראשון הבורדו בכל זאת נותן חיות, השאלה אם צריך.
העיצוב הכללי נעים, יפה ומתאים למטרה.

• הוסף לסימניות
חמוד אבל עדיין כדאי לעלות את הרמה זה נראה כמו כריכות שאני הייתי עושה למחברות גמרא שהייתי בכיתה ג' קצת השקעה אני בעז"ה יכניס דוגמאות שתתרשם ואין לבעיה לתת שרטוטים ורעינות (לא לקחת את זה כתור ביקור מעליבה אלא כתור חו"ד)...

• הוסף לסימניות
קודמי צודק זה נראה משהו שאפשר לעשות בוורד יכול להיות שזה מה שאתה מחפש וזה בסדר אבל עיצוב זה לא

• הוסף לסימניות
תגובה

בס"ד
קודמי צודק זה נראה משהו שאפשר לעשות בוורד יכול להיות שזה מה שאתה מחפש וזה בסדר אבל עיצוב זה לא
איני רואה במה הכריכה שלך לספר 'איסורי המלך' טובה יותר מהכריכה שלי, מצטער.
בכל אופן, זה אמור לחוברת של סיכומי סוגיות לכיתה י', מה שאומר שזה לא אמור להיות הכי מכובד שבעולם, אלא משהו יותר קליל ונחמד...
יש לכם עוד במה להחכימני?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אל תפגע , חידודים.
אולי חוצניק הגיב בצורה קצת מקניטה. אבל אני בטוחה שהוא לא התכוון לפגוע.
במיוחד שעפ"י התאריכים שניכם בתחילת הדרך...

• הוסף לסימניות
וכן, הכריכה השניה טובה יותר לספרי קודש משום שהצבעים רציניים יותר.
והכריכה טובה בהחלט. היא מכובדת ונקיה.

• הוסף לסימניות
סליחה, חוצניק

בס"ד
סליחה חוצניק, לא התכוונתי לפגוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה