כללי כריכת ספר

• הוסף לסימניות
הספר הוא ספר סיפורים על מידות טובות, לפי סדר הא' ב'.
גיל יעד בערך11 ומעלה.
מה אתם אומרים? הרעיון? הביצוע?
צפה בקובץ המצורף 55003

קבצים מצורפים

• קנה מידה .jpg
    1 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
בס"ד

מקסים! עבודה יפה מאד!
רק אולי כדאי להמעיט בצבעים של המילים (ענוה זהירות וכו') ולמקד את זה לכמה צבעים בלבד.
בכ"א מאד אהבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;361049:
לוותר על המסגרת האדומה. כל היתר - מעולה!
מצטרפת לאוהב0ישראל לגבי המסגרת האדומה
חוץ מזה עבודה יפה מאוד

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות

המסגרת האדומה היא בשביל להראות את תחומי הספר כל המסביב זה החלק שמתקפל-גלישה.
-לאלו לשא הבינו.

• הוסף לסימניות
רחל, הסיבה שלא הבינו היא בגלל שיש אלמנטים שגולשים מהמסגרת (כלומר, בתחום הכריכה) וזה מאוד מאוד מפריע.

המילים "תמימות ו"בטחון" לא יכולות לגלוש מהספר.
כמו"כ, העגלה בצד ימין - מוטב לה שתהיה על הכריכה בשלמותה - בלי לגלוש לשדרת הספר.

בנוסף, למה המילה "מידה" אינה מנוקדת כמו כל שאר שם הספר?

עיצה לשיפור - הייתי אומרת שכדאי שהמילים "קנה מידה" יעלו בחלקן על הרקע הלבן (את העגלה אפשר להקטין מעט).

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
תנסי לשנות צבע ל"קנה מידה" כי במבט חטוף קשה לקלוט את השם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;361081:
רחל, הסיבה שלא הבינו היא בגלל שיש אלמנטים שגולשים מהמסגרת (כלומר, בתחום הכריכה) וזה מאוד מאוד מפריע.
אני מציעה שתעשי הדמיה לכריכה ותעלי שוב, בכדי שנוכל לקבל יותר אינדיקציה.
המילים "תמימות ו"בטחון" לא יכולות לגלוש מהספר.
חולקת עלייך.... הן בהחלט יכולות לגלוש, ואדרבה, זה כל היופי.....
.

בגדול ממש יפה ומעניין.....
אמת שבתחילה כשראיתי אמרתי, אמאלה, מה הולך פה, מה כל הצבעוניות הזאת, אבל אחרי שראיתי את שכבת הגיל שזה מיועד לה, הבנתי.....- ממש יפה ומתאים!
(מעניין באמת לראות את זה בהדמיה)
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
אהבתי!
רק הפריע לי הקצוות השפיציים של קווי הטקסט. לדעתי תעגלי אותם (אם זה באילסטרייטור. באינדיזיין אי אפשר)
הטקסטים למטה מדי קרובים לקצה הספר. לדעתי תמרכזי את שם הספר, ותזיזי מעט ימינה את שם המחברת ואת המשפט.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ממש מתוק!
לי הפריע המידות שמרחפות בצד מחוץ לעגלה, זה הורס את הרעיון של העגלה.
והפסים הלבנים קצת מפריעים, לדעתי. למה לא רקע קצת יותר חלק, או לפחות פחות קונטרסטי...
צריך לסדר את הצל של העגלות מאחורה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;361279:
ממש מתוק!
לי הפריע המידות שמרחפות בצד מחוץ לעגלה, זה הורס את הרעיון של העגלה.
והפסים הלבנים קצת מפריעים, לדעתי. למה לא רקע קצת יותר חלק, או לפחות פחות קונטרסטי...
צריך לסדר את הצל של העגלות מאחורה.
בהצלחה!

מה פרוש? - אלו המדפים ב"סופר".
כריכה מרשימה ומתוקה.
מצטרפת בקשר לגלישה של העגלה לשדרה - כדאי לסדר.

• הוסף לסימניות
רעיון יפה! וביצוע יפה! לאחר השיפורים שהציעו.
אולי כדאי לנסות לשחק קצת בגדלים של המידות, לשם גיוון, אולי שילכו ויקטנו כלפי מעלה.

העגלות מאחור לדעתי מדי חוזרות ע"ע, עדיף גודל שונה ממש, או גדול משמעותית או קטנות.

עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
התעמקתי בכריכה. היא יפה מאוד תאמצי את הצעות השיפור שקיבלת. ונראה לי שתשאירי יותר מידות "על המדפים" ופחות עומס בעגלה: תורידי בכמות הצבע, אולי לוותר על המסגרת של הטקסט שבתוך העגלה שיהיה יותר נקי ומסודר בעין. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עבודה צבעונית ויפה.ורעיון מקסים!

אך ישנן כמה בעיות-
* הטיפוגרפיה של כל המידות בעגלה, לא טובה.
צריך לשחק מעט עם הגדלים אולי לשלב שם פונט או עדיף משקלים נוספים.
לשחק עם הכיוונים והאפקטים של הטקסט
איך שזה עכשיו זה יוצר שיעמום למרות ריבוי הצבעים.

* בקשר למדפים-
רק בעקבות התגובות כאן הבנתי שהפסים האפורים אמורים להיות מדפים.
אין להם מימדיות שתתן תחושה של מדף.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים,
אשפר לפי התגובות ובעז"ה אעלה שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משולש;361283:
מה פרוש? - אלו המדפים ב"סופר".
רק אחרי שאמרת לי הבנתי שזה מדפים...
חסר להם עומק, וכן המידות שעומדות על המדפים צריכות צל נופל לאחור כדי לתת תחושה שהן על המדף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה