כללי כריש באילוסטרייטור - יש פה מישהו?!?

• הוסף לסימניות
שאלה לגבי הרוויה (על משקל הלחמה) של פנטונים אחד לתוך השני.

• הוסף לסימניות
יש כאן (לא אני, אבל יש).
קודם תשאל.

• הוסף לסימניות
שאלתי.
כשאמצא מישהו שעונה להגדרה,
אפרט בדיוק.

• הוסף לסימניות
אני מבינה שאתה מתכוון לעירבוב של 2 פנטונים

• הוסף לסימניות
נכון.
ולא דרך הגדרה של הצבעים כערוצי CMYK,
יען כי הלקוח עוד צריך לקבל כרומולין לאישור ההדפסה - ומן הסתם יהיה קשה לשכנע אותו שהמג'נטה שהוא רואה, עוד תהיה אדום יין במציאות..

• הוסף לסימניות
הרשלה, אין קשר במה שכתבת בתגובה הראשונה והאחרונה, נכון?
בהתחלה ביקשת עירבוב של 2 פנטונים, ועכשיו אתה רוצה רק עבודה עם 2 צבעים כדי להראות ללקוח את הצבע.
אני מחפש לך תשובה, באינדיזיין וקורל זה פשוט, באילוסטרייטור זה כמובן יותר מסובך, אם זה בכלל אפשרי.

• הוסף לסימניות
יש בהחלט,
אם כי בהחלט ייתכן שאתה צודק - הניסוח לא היה מדוייק.
אני מחפש בעצם לפתור שתי בעיות הנובעות מאותו מקור:

הרוויית פנטונים אחד לשני (וגם לשלישי!..), וממילא גם אפשרות להדפיס ללקוח כרומולין צבעוני 1:1 שיאפשר לו לבצע הגהה על התוצאה הצפויה להתקבל.

אגב הזדמנות חגיגית זו,
אשמח מ א ד לשמוע מהדמו"ר הכבודו ובעצמו, איך ניתן ונכון לבצע זאת בקורל..

• הוסף לסימניות
אפשר עוד לחזור בי?
:)
באינדיזיין ניסיתי עכשיו, וזה אפשרי בהחלט.
בקורל, תן לי לבדוק.

• הוסף לסימניות
תלמידה של מרים שרביט טוענת שזה אפשרי באילוסטרייטור.
אל תתייאש.

• הוסף לסימניות
חזרה בה.
תעשה את זה באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
אין יאוש בעולם כלל אמר רבינו.

איך אני מקבל את המידע רב הערך?..

• הוסף לסימניות
ידוע,
אך לא ניתן לייבא לתוך האינדי את סוגי הקבצים הנדרשים בעבודה הזו.

• הוסף לסימניות
נכון.
וגם כשאתה מייצא מאינדיזיין את הלייברי של הצבעים, אילוסטרייטר יזהה רק 2 צבעי האב.

• הוסף לסימניות
שלחו לינק דחוף לאדובי של האשכול הזה. אולי בCS11 זה יסודר. זה לא הדבר היחיד שמצחיק בתוכנות אדובי. לדוגמא, טקסט מעוגל בכל מיני צורות וכו' אפשר בפוטושופ כבר מגירסא 4-5 ובאינדיזיין עדיין אין את האופציה הזאת כמו שהיא מופיעה בפוטושופ.

עדי רביד הסביר לי שיש כמה קבוצות באדובי ויש תחרות ביניהם, אז הם לא מעבירים מידע ואפליקציות מתוכנה אחת לשניה... משהו כזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה