דרוש מידע כריתת כיס מרה

• הוסף לסימניות
אשמח לכל מידע בנושא.האם יש מישהו שהיה לו אבנים ודלקת בכיס המרה ולא עבר ניתוח כריתת כיס מרה?האם יש אלטרנטיבה לניתוח?
הענין מאוד דחוף וקריטי.
תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
אין תחליף לניתוח.
אפשר להמתין שנה ולקוות שלא תהיה התקפה נוספת, בדרך כלל זו תקוות שווא, ההתקפה הבאה תגיע וזו שאחריה כבר לא תחכה חצי שנה אלא רק שבוע.
אחרי ההתקפה השלישית כל חולה ירוץ לעשות את הניתוח, שאינו מסוכן כלל ואינו מסובך, מגיעים בצהרים ויוצאים למחרת בבוקר עם פלסטר קטן (בעצם 3 פלסטרים).

• הוסף לסימניות
נכון בהחלט הניתוח הוא לא נורא בכלל לעומת הסבל של ההתקפים הכאבים של אבנים בכיס מרה הם כאבים בלתי נסבלים!
ברור שלרוץ לעשות ניתוח ולא לסבול סתם כי מה שקורה בד"כ ככל שיש יותר התקפים הם בד"כ חזקים יותר כיון שמגרים את המקום והוא נהפך למודלק!
רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
אשמח לכל מידע בנושא.האם יש מישהו שהיה לו אבנים ודלקת בכיס המרה ולא עבר ניתוח כריתת כיס מרה?האם יש אלטרנטיבה לניתוח?
הענין מאוד דחוף וקריטי.
תודה מראש לעונים
בנתיים עד הניתוח לא לאכול מאכלים שומניים זה גורם להתקפות

• הוסף לסימניות
אין תחליף לניתוח.
אפשר להמתין שנה ולקוות שלא תהיה התקפה נוספת, בדרך כלל זו תקוות שווא, ההתקפה הבאה תגיע וזו שאחריה כבר לא תחכה חצי שנה אלא רק שבוע.
אחרי ההתקפה השלישית כל חולה ירוץ לעשות את הניתוח, שאינו מסוכן כלל ואינו מסובך, מגיעים בצהרים ויוצאים למחרת בבוקר עם פלסטר קטן (בעצם 3 פלסטרים).
אני הייתי מאושפזת שבוע עם אנטיביוטיקה לווריד לא רצו לנתח לפני שהדלקת מתחילה להבריא

• הוסף לסימניות
אני לא רופא, אבל מנסיון מר(ה) - בסוף עושים את הניתוח אז פשוט חבל על כל הסבל עד אז.

• הוסף לסימניות
יש איזה משקה שאפשר לשתות שממיס את האבנים, אבל כיס מרה שהיו בו אבנים ייצר מהר מאוד שוב אבנים נוספות.
אולי אם תשנו דרסטית את התזונה יכול כן לעזור, לא ניסיתי.
ניתוח זה הטיפול המומלץ במקרה הזה, הוא מאוד פשוט והגוף מסתדר מעולה גם בלי הכיס מרה.
הכיס מרה בעצם מאכסן את המיץ מרה שהכבד מייצר, כשמסירים את הכיס זה מגיע ישר מהכבד בלי לעבור דרך הכיס.
כך שאין צורך לשנות את אורח החיים בעקבות הניתוח.

• הוסף לסימניות
מהתייעצות עם מומחים גדולים בתחום וניסיון מקרוב מאד עם כמה קרובים, אין מנוס מניתוח,
יש אין סוף שרלטנים שמציעים תרופות פלא טבעיות שינויי תזונה למיניהם וכו
שינוי תזונה אכן יכול להועיל אך זה פתרון זמני בלבד,
ניתוח יהיה חייב להיות וחבל מאד להגיע לניתוח חירום שעשוי להיות מורכב הרבה יותר,
במיוחד אצל נשים שכל שינוי הורמונאלי עשוי לגרור החמרה בכמות ההתקפים ובעוצמתם,
חסכו מעצמכם סבל מיותר ולכו לטפל....

• הוסף לסימניות
אני הגעתי לבית החולים (אחרי לידה) עם דלקת לבלב חמורה בגלל אבן בכיס המרה שחסמה את הדרך ללבלב
ואמרו לי שבתנאים מסוימים, דלקת כזו מסכנת חיים.
אצל נשים - הריון ולידה הם טריגר להתפרצויות מסוג זה.
אז לא כדאי לחכות.

• הוסף לסימניות
הענין מאוד דחוף וקריטי.
תודה מראש לעונים
אני
היו לי אבנים בכיס מרה,
סבלתי שני התקפים נוראיים
לרפואה אין מה להציע מלבד כריתת כיס מרה.
טיפלתי תודעתית, ואני ב"ה אחרי זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה